Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ OD ŠVICARSKE

Talijani tuguju: Ovo je bolno, razočarali smo. Ispričavamo se svima

Euro 2024 - Round of 16 - Switzerland v Italy
Foto: Angelika Warmuth/REUTERS
1/8
29.06.2024.
u 20:52

"Prvo poluvrijeme smo loše prošli jer su oni uvijek imali loptu u igri. Trebali smo dobro krenuti, ali smo odmah primili gol. Morate to prihvatiti, razočarali smo", kazao je Donnarumma.

Boli ovako ispasti, ispričavamo se svima, kazao je nakon ispadanja Italije od Švicarske (0-2) talijanski vratar Gianluigi Donnarumma.

"Boli ovako ispasti, ispričavamo se svima. Danas smo razočarali, a Švicarska je zaslužila proći. Mučili smo se cijelu utakmicu, u prvom poluvremenu izgubili smo previše lopti, ostavljajući previše prostora, Bila je to teška, vrlo teška utakmica za probaviti, nedostajalo je svega, čak i kvalitete. Prvo poluvrijeme smo loše prošli jer su oni uvijek imali loptu u igri. Trebali smo dobro krenuti, ali smo odmah primili gol. Morate to prihvatiti, razočarali smo", kazao je Donnarumma.



Talijanski izbornik Luciano Spalletti bio je razočaran:

"Onaj gol na početku drugog poluvremena podrezao nam je noge, nismo bili baš prodorni. Ono što je činilo razliku je tempo, imali smo tempo koji je bio previše inferioran njima u prvom poluvremenu. Čak i kod pojedinih igrača bio je drugačiji tempo.Tempo i svježina uvijek čine razliku, promijenio sam igrače puštajući ih da se oporave i možda u ovom trenutku ovdje nismo u mogućnosti učiniti više od ovoga. Svjetsko prvenstvo? Raspravljat ćemo o tome kasnije. Potreban je kontinuitet i odricanje, a na ovom Euru to nismo imali. Vjerojatno nismo stigli ovdje u optimalnoj formi".

>> Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Euro 2024 - Round of 16 - Switzerland v Italy
1/21
 

Komentara 1

SS
sokac sa drave
09:15 30.06.2024.

Nemaju onog koji moze zabiti a uvjek su ih imali.Nema vise Sandra Macole,Bagia,Insagija,Del Pijera i jos mnogih drugih.Nema u obrani Burgnica i Faketija,Rosata i Trapatonija..Doslo je vrijeme kada su ostali na Donarumi i Chijesa a ostalo je sivilo koje nema kvalitetu za vece domete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije