JOE ŠIMUNIĆ

'To u što Hrvati vjeruju je suludo! Onaj tko nije spreman, neće dugo trajati'

Zagreb: Rudeš i Hajduk sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
13.06.2024.
u 16:30

- Modrić i Dalić su razlog zbog kojeg ovoj momčadi tako dobro ide – rekao je pa odgovorio na pitanje zašto je Hrvatsku teško pobijediti - rekao je Šimunić

Bivši hrvatski reprezentativac Josip Šimunić Nijemcima je u intervjuu za Bild, pred početak Europskog prvenstva, objasnio tko je i što je Hrvatska i zašto je tako posebna.

– Modrić i Dalić su razlog zbog kojeg ovoj momčadi tako dobro ide – rekao je pa odgovorio na pitanje zašto je Hrvatsku teško pobijediti. Od prvog dana Zlatko Dalić jasno govori da je čast igrati za svoju zemlju. Onaj tko nije sto posto spreman za to, taj neće dugo trajati... Modrić i Dalić su razlog zbog kojeg ovoj momčadi tako dobro ide – rekao je pa odgovorio na pitanje zašto je Hrvatsku teško pobijediti.

– Momčad do posljednjeg sudačkog zvižduka vjeruje u to da može svakog pobijediti. To uvjerenje je potpuno suludo, ali kvaliteta igre momčadi je izvanredna.

Podsjetimo, hrvatska nogometna reprezentacija svoj nastup na Europskom prvenstvu započinje u subotu od 18 sati protiv Španjolske u Berlinu. Nakon Španjolaca, vatreni će se susresti protiv Albanije i Italije, 19., odnosno 24. lipnja u Hamburgu, odnosno Leipzigu.

FOTO Otkrivene plaće izbornika! Dalić zarađuje golem iznos, no nije niti u prvih 10

Zagreb: Rudeš i Hajduk sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
1/24

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije