ISPRIČAO SE

Uhitili su ga zbog kupnje kokaina na Olimpijskim igrama. Pušten je, stiglo i objašnjenje

Screenshot: X.com
07.08.2024.
u 20:10

"Prvo bih se želio ispričati za ono što se dogodilo u posljednja 24 sata. Napravio sam strašnu pogrešku. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke", rekao je Craig napuštajući policijsku postaju.

Australski hokejaš na travi Tom Craig pušten je iz pritvora nakon što je uhićen u Parizu zbog kupnje kokaina. Craig, koji je osvajač srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, uhićen je u trenutku kupovanja kokaina u devetom pariškom arondismanu.

Policijski službenik je svjedočio kupovini kokaina, a osim australskog hokejaša u pritvoru je završio i 18-godišnji prodavač. Policija je Craigu izdala upozorenje, rekao je Dominic Sullivan, glasnogovornik australskog tima. Francuski mediji navode kako je 28-godišnji Craig kupio oko jedan gram kokaina.

"Prvo bih se želio ispričati za ono što se dogodilo u posljednja 24 sata. Napravio sam strašnu pogrešku. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke", rekao je Craig napuštajući policijsku postaju.

FOTO: Napete olimpijske bitke, medalje, suze radosnice na Pixsellovoj izložbi

1/24

"Moji postupci su moji i ni na koji način ne odražavaju vrijednosti moje obitelji, mojih suigrača, mojih prijatelja, mog sporta i australskog olimpijskog tima. Sve sam vas osramotio. Zaista mi je žao", dodao je.

Inače, Australija je natjecanje u muškom hokeju okončala u nedjelju porazom od Nizozemske u četvrtfinalu.

Komentara 1

OB
Obitelj
00:02 08.08.2024.

Zakaj su ga uhitili, to je diskriminacija i neinkluzivnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije