Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVI NOVINARI

VIDEO 'Mi smo puno manje utjecajni od Italije i sigurno ne bismo dobili 8 minuta da smo lovili rezultat'

Leipzig: U posljednjem trećem kolu skupine B na EURU hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 1-1 protiv Italije
Luka Stanzl/PIXSELL
25.06.2024.
u 10:52

Večernjakovi novinari Karlo Ledinski, Hrvoje Delač, Edi Džindo i Željko Janković analizirali su sinoćnju utakmicu

– Jutro nakon šokantnog remija Hrvatske s Italijom... Polako se sliježu dojmovi i nikako se ne možemo oteti utisku da smo trebali slaviti protiv azzurra i osvojiti drugo mjesto u skupini. Večernjakovi novinari Karlo Ledinski, Hrvoje Delač, Edi Džindo i Željko Janković analizirali su sinoćnju utakmicu. 

– Stvarno je teško kad nam se dogode takva dva peha protiv Italije i Albanije. Da nismo primili barem jedan pogodak od dva u sudačkoj nadoknadi, sada bismo slavili prolazak. Isto tako puno se priča o sudačkoj nadoknadi. Ako se gledaju neka sudačka pravila, trebalo je biti najviše šest minuta nadoknade. Uvjeren sam, da smo mi lovili rezultat, sigurno ne bismo dobili 8 minuta. Ali, to je tako, mi smo puno manje utjecajni od Italije – rekao je glavni urednik sporta Karlo Ledinski.

VEZANI ČLANCI:

– Emocije su zeznuta stvar. Pa pogledajte samo kako jedan Luka Modrić plače. Igračima hrvatski dres nije obična tkanina i oni se pretvaraju u nešto sasvim drugo kada ga obuku. Nismo imali sreće na ovom Euru kao na prethodnim turnirima, ne ide nam na ruku pobjeda Mađarske koja nam je automatski smanjila šansu za osminu finala. Kako je Dalić rekao, ovo nije naš turnir – smatra Hrvoje Delač.   

– Dosta nam se utakmica mora poklopiti, male šanse još uvijek postoje. Isto tako, u igri su i žuti kartoni, a mi smo ih dosta nakupili. Ako Engleska dobije Sloveniju s 4:1, mi imamo puno više kartona od Slovenaca, što nam ne ide u prilog zbog pravila o javnim opomenama. Dakle, gledamo na pobjedu Engleza s rezultatom 3:0 ili s četiri i više razlike. Četiri ishoda se ukupno moraju poklopiti, hvatamo se za slamku – rekao je Edi Džindo. 

Komentara 8

Avatar CUBE
CUBE
18:33 25.06.2024.

Ko se ne seća suca Maksimovića i čuvenog produžetka sve dok Partizan nije protiv Olimpije dao gol? Nenad Bjeković je zabio za osvajanje šamionata dok je Hajduk na Karaburmi odigrao tek 1:1. A nije bilo wara 🤓

LU
Luftbalons
13:49 25.06.2024.

dokle ide ta neobjektivnost, komplex...pa produžuju se onoliko koliko se izgubi u igri, dakle 8 minuta , neovisno o rezultatu..ako netko leži, baca loptu, zadržava, var provjera, izmjene - onda je 8 minuta , neovisno tko vodi, tko gubi..ali uvijek je ljuti onaj tko izgubi (iako nismo izgubili, 1-1 je jako dobar rezultat iz viđenog i protiv Italie). Pa ovo je Grupa, igra se bod sistem, 3 utakmice se igrale..ne 8 min. Nismo pobijedili niti jednu...onda ?? Ovo nisu novinari, to su blebetavci, jako neobjektivno-kao uvijek, sudac, UEFA,srbi...Putin

DU
Deleted user
11:19 25.06.2024.

Hahahahaha...čuj,da nisam gledao kako igramo protiv Španjolaca i Albanaca još bi i povjerovao. Ajte vi gospodo malo realno pogledajte se u ogledalo i objektivno i realno odgovorite: da li je ovakva reprezentacija Hrvatske, sa prikazanom igrom i pristupom naspram ostalih (ne mislim na "veliku petorku") zaslužila prolaz dalje? I dont think so.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije