Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 203
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVIO TALIJANE

VIDEO Pogledajte reakcije srpskog komentatora na pogodak Hrvatske i Italije. Razlika je nevjerojatna

Leipzig: U posljednjem trećem kolu skupine B na EURU hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 1-1 protiv Italije
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/18
25.06.2024.
u 08:57

Sportski komentator srpskog RTS-a potpuno je oprečno doživio pogotke vatrenih i Talijana, to se moglo jasno razaznati tijekom prijenosa naše utakmice.

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 1-1 (0-0) protiv Italije u Leipzigu, u posljednjem trećem kolu skupine B EURA, a taj rezultat vjerojatno neće biti dovoljan za osminu finala. U drugom susretu trećeg kola ove skupine Španjolska je pobijedila Albaniju 1-0. Španjolska je prva u skupini, a Italija druga, čime je osigurala ogled osmine finala protiv Švicarske, u subotu od 18 sati. Hrvatska je treća s dva boda i mora čekati rasplet po skupinama do kraja, ali u ovom trenutku su šanse da se nađe među četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije vrlo male.

GALERIJA Povijesni rasplet Hrvatskoj donosi osminu finala Eura

Leipzig: U posljednjem trećem kolu skupine B na EURU hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 1-1 protiv Italije
1/18

Sportski komentator srpskog RTS-a potpuno je oprečno doživio pogotke vatrenih i Talijana, to se moglo jasno razaznati tijekom prijenosa naše utakmice. Njegov pristup baš i nije bio profesionalan, ali na takve reakcije već smo mogli naviknuti kada su u pitanju naši istočni susjedi.

– Brani Donnarumma, brani Gianluigi Donnarrumma, najbolji golman na svijetu. Po izrazu lica Luke Modrića vidjelo se da ne vjeruje sam sebi – vikao je ushićeni srpski komentator, koji je nakon brzog gola Modrića bio puno tiši...

– Modrić je tamo, Hrvatska vodi 1:0 – rekao je srpski komentator.

VEZANI ČLANCI:

– Kakav pogodak Italije u posljednjim sekundama. Hrvati pred eliminacijom, Italija pred drugim mjestom – izjavio je nakon drame u 98. minuti i šokantnog zgoditka azzurra nakon kojeg su nam vjerojatno potonule sve nade u prolazak u osminu finala europskog prvenstva u Njemačkoj.

Kako je srpski komentator doživio pogodak Modrića, pogledajte OVDJE, a kako Italije, pogledajte OVDJE

 

Komentara 37

PH
Petar_Hranic
10:04 25.06.2024.

Njima je mržnja prema Hrvatima u genima, nema tu pomoći. Ali mi se ne bismo trebali uopće baviti njima i njihovim reakcijama ovakvima ili onakvima, to je bespredmetno.

CO
cortomaltese975
13:36 25.06.2024.

Kako zanimljivo! Nevjerojatno! Sve što sam htio u životu jest čuti srpske komentare na našu utakmicu! Hvala svima iz vecernji.hr za ovakve prijelomne vijesti!

JO
Joseph1
11:52 25.06.2024.

Čudniji su mi oni koji se tome čude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije