TUŽNA VIJEST

Vaterpolist (25) doživio srčani udar u bazenu i preminuo nakon sat vremena

Andrei Draghici
Twitter
26.03.2022.
u 19:05

Igrač Dinama je dobio je snažan srčani udar tijekom utakmice. Vratar Rapida primijetio je da nešto nije u redu, doplivao do mladića i pozvao pomoć. Utakmica je prekinuta, a Andreija su liječnici pokušali oživjeti, ali bez uspjeha.

Tužne vijesti stižu iz Rumunjske gdje je u Bukureštu tijekom današnje prvenstvene prvoligaške utakmice između Dinama i Rapida preminuo vaterpolist Andrei Draghici (25).

Igrač Dinama je dobio je snažan srčani udar tijekom utakmice. Vratar Rapida primijetio je da nešto nije u redu, doplivao do mladića i pozvao pomoć. Utakmica je prekinuta, a Andreija su liječnici pokušali oživjeti, ali bez uspjeha.

"Sportski klub Dinamo ožalošćen je užasnom viješću koja je stigla danas poslijepodne. Nešto prije 12 sati, tijekom utakmice Superlige između momčadi Rapid Bukurešt i Dinama, odigrane u bazenu Giulesti, jedan naš igrač požalio se na bolove. Nakon hitne pomoći dugo su ga pokušavali reanimirati, ali je nakon otprilike sat vremena konstatirana smrt", poručili su iz kluba.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
20:52 26.03.2022.

Prisiljavanje mladih, zdravih sportaša da se cijepe kako bi se mogli nastaviti natjecati i putovati uzima sve više i više žrtava. Žalosno je da nitko zbog toga neće odgovarati. Kuda je otišao ovaj svijet?

JO
JosefKa
20:07 26.03.2022.

Da nije primio booster ili dva? Nekako prigodno preskocena informacija

CU
Curavica10
06:10 27.03.2022.

Nogometaš Eriksen je defibriliran u roku 3-5 minuta i eno opet igra. U sportaša zastoj srca (fibrilacija ventrikla) rijetko zbog srčanog udara, moguće prirođena kanalopatija ili kardiomiopatija, npr. dugi QT sindrom, kod nekih od njih je plivanje okidač. Svima pomažeže AVD i malo znanja u prvih nekoliko minuta. Kasnije je alibi reanimaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije