Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI U HAMBURGU

Vatreni su glavna tema u Srbiji. Zbog jedne stvari su pobjesnili

Hamburg: Očaj i tuga hrvatskih igrača nakon susreta Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/17
19.06.2024.
u 17:53

"Albanci šokirali Hrvate u završnici. Vatreni napravili preokret za samo dvije minute, pa ostali bez trijumfa u 95. minuti", piše Alo u svome tekstu o teškoj utakmici Hrvatske i Albanije

Hrvatska nogometna reprezentacija je u drugom kolu grupne faze Europskog prvenstva s momčadi Albanije odigrala utakmicu bez pobjednika. Nakon ranog šoka golom Qazima Lacija u 11. minuti, vatreni nisu uspjeli brzo izjednačiti već su poprilično blijedom igrom završili poluvrijeme. U drugo su poluvrijeme ušli bolje i preokrenuli golom Andreja Kramarića u 74. minuti te autogolom Klausa Gjasule u 76. minuti. Isti igrač se iskupio svojoj momčadi i u 95. minuti šokirao Hrvatsku golom za 2:2.

Budno su oko na utakmici držali i srpski mediji. "Na terenu spektakl, na tribinama skandal! Albanija u 95. minuti Šokirala Hrvatsku, Sramotno skandiranje obilježilo utakmicu", stoji u naslovu teksta Kurira koji tvrdi da su albanski navijači skandirali: "Ubij, ubij, ubij Srbina", a hrvatski odgovarali sa: "Srbe na vrbe." Njihove navode nije moguće nezavisno potvrditi.

GALERIJA Albanski navijači uletjeli na teren u susretu protiv Hrvatske, pogledajte što se dogodilo
Hamburg: Očaj i tuga hrvatskih igrača nakon susreta Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
1/8

"Tuga u Hrvatskoj, Albanci im uzeli pobjedu u 95. Vatreni pred eliminacijom s Eura poslije meča za infarkt", navodi sportal.rs opisujući tešku situaciju u kojoj se nalazi hrvatska nogometna reprezentacija uoči utakmice s Italijom. "Hrvati šokirani u 95. minuti. Na tribinama 'Ubij Srbina', na terenu rezultat za plakanje", piše Mondo.rs.

"Kakav šok za Hrvate! 'Kockasti' ispustili trijumf protiv Albanije u 95. minuti", stoji u naslovu Informera, a Alo piše: "Albanci šokirali Hrvate u završnici. Vatreni napravili preokret za samo dvije minute, pa ostali bez trijumfa u 95. minuti. Sramotne uvrijede na račun Srbije bacile sjenku na sjajan meč."

"Hrvatska u šoku, Albanci zakuhali – bod nikome ne odgovara; 'Razočarani smo'", stoji u naslovu teksta o utakmici na B92, a slično piše i RTS: "Drama u Hamburgu završila je remijem koji nije odgovarao ni Hrvatskoj ni Albaniji."

U osminu finala prolaze dvije najbolje momčadi iz svake skupine. Njima će se pridružiti četiri najuspješnije trećeplasirane momčadi. Trenutno je Hrvatska na posljednjem mjestu i morat će tražiti tri boda protiv Italije u posljednjoj utakmici skupine. Italija i Španjolska igraju u četvrtak u 21 sat na stadionu Schalkea u Gelsenkirchenu.

VIDEO Magdalena Keškić stigla je na Euro bodriti reprezentaciju

Komentara 10

Avatar ljutapizza
ljutapizza
20:10 19.06.2024.

A ko Srbima ne smeta....Albanci, Hrvati, Englezi.. sljedeći su Slovenci...itd itd...

AN
Antonio1952
18:02 19.06.2024.

Balkanska ludnica gdje Srbi igraju jos uvijek glavne uloge. Vrijedjaju sve okolo, a sve im smeta i stalno se zale i tuzakaju okolo.

Avatar bucika
bucika
20:56 19.06.2024.

Njihove navode nije moguce utvrditi!? Hoce uefa da potvrdi ne brinite. Ceferin je bio tu i sve sam vidio i cuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije