SUDAC NIJE VIDIO

VIDEO Ovaj trenutak nije prikazan na TV-u! Sane odalamio Španjolca koji se izvukao iz penala

Euro 2024 - Quarter Final - Spain v Germany
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/4
06.07.2024.
u 15:30

Očigledno je da se Taylor bavio sasvim drugim poslom jer bi zvijezda Münchenskog Bayerna sigurno za ovo dobila žuti karton, ako ne i izravni crveni

Četvrtfinalna utakmica Europskog prvenstva između reprezentacija Njemačke i Španjolske bila je sve samo ne nježna. U prvih deset minuta krenuli su agresivni stratevi na loptu i igrača. Toni Kroos je uspio tako pokositi Barceloninog Pedrija da ovaj više neće moći igrati na natjecanju. Tijekom 120 minuta igre zabilježeno je 39 prekršaja, 15 žutih i jedan crveni karton kada se Dani Carvajal poput penjača objesio na Jamala Musialu. Treba napomenuti da je čak i to bilo malo, obzirom da su kriteriji Anthonyja Taylora za žute kartone bili sve samo ne ujednačeni i dosljedni tijekom utakmice.

Štoviše, Taylor nije loše postupio tek ne činjenjem u slučajevima kada je vidio prekršaj, već i onda kada je propustio uočiti što mu se događa na terenu i s igračima oko njega. Takva je bila situacija između Leroya Sanea i Macra Cucurelle u prvome poluvremenu. Na društvenim mrežama pojavila se snimka iz kuta kojeg nisu zabilježile televizijske kamere. Poprilično je niske kvalitete pa nije jasno gdje se točno njihov okršaj dogodio, no sasvim je sigurno da je to bilo u prvome dijelu pošto je Sane izašao na poluvremenu.

GALERIJA Ronaldu se ovo nije nikad dogodilo. Fotografije s Eura proganjat će ga zauvijek

Euro 2024 - Quarter Final - Spain v Germany
1/78

Na njoj se vidi kako njemački napadač prilazi Cucurelli i obojica su u tom trenutku bez lopte. Španjolski branič mu je stavio ruku na rame i odgurnuo. Sane je očigledno burno reagirao, zaletio se u španjolskog igrače i čini se da ga je udario u glavu pošto je ovaj pao na tlo i ostao ležati na travi držeći se za lice. Snimku cijele situacije pogledajte OVDJE.

Očigledno je da se Taylor bavio sasvim drugim poslom jer bi zvijezda Münchenskog Bayerna sigurno za ovo dobila žuti karton, ako ne i izravni crveni. Ipak, sudeći po kriteriju koji je primijenio na Kroosa izgledno je da bi Sane dočekao poluvrijeme usprkos ovakvom udarcu. Taylor je kasnije donio još jednu spornu odluku kada je rekao da nema penala za Njemačku nakon što je upravo Cucurella u kaznenom prostoru rukom zaustavio udarac Jamala Musiale. Obrazloženje te odluke pročitajte OVDJE.

Komentara 5

DU
Deleted user
18:17 06.07.2024.

Mali bi ostali s 3 crvena uz ovakvu igru

PA
Pametanumoruludih
16:44 06.07.2024.

Njemci su fizicki tukli Spanjolce cjelu utakmicu. Sane i Kroos su trebali biti izbaceni.

TR
Tripoli
15:58 06.07.2024.

Sve više i više ovi nogometaši liče na ne muškarce...obrijane noge,ciclajbeki, beskonačna previjanja po travi ko da ih bus udari..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije