Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBILA SVAĐA

VIDEO Skandal na Euru. De Bruyne vrijeđao novinara, on mu odgovorio da je razmaženo derište

Euro 2024 - Round of 16 - France v Belgium
Foto: Thilo Schmuelgen/REUTERS
1/4
02.07.2024.
u 11:10

De Bruyne se naljutio na pitanje novinara o propuštenoj prilici "zlatne generacije", nazvavši ga "glupanom"

Francuska je autogolom Jana Vertonghena u 85. minuti pobijedila Belgiju i ušla u četvrtfinale europskog prvenstva.No nakon utakmice pažnju nije skretao rezultat, kao ni činjenica da je Francuska došla do četvrtfinale bez postignutog pogotka iz igre, već ponašanje kapetana Belgijske reprezentacije Kevina De Bruynea

GALERIJA Ovo su najbolji memovi s ovogodišnjeg Eura

Euro 2024 - Round of 16 - France v Belgium
1/41

 

 

De Bruyne se naljutio na pitanje novinara o propuštenoj prilici "zlatne generacije", nazvavši ga "glupanom". Pojam "zlatne generacije" je često bio pripisan ovoj generaciji Belgijskih nogometaša, te su mnogi očekivali da će Thibaut Courtoisa, De Bruyne i Eden Hazard napraviti više nego što su napravili. 

VEZANI ČLANCI:

 

Ovim porazom je Belgija vjerojatno vidjela zadnje od "zlatne generacije" budući da je većina sada u smiraju karijere. Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Komentara 1

TR
Trbonja7272
11:54 02.07.2024.

Opet manipulacija! Čovjek vrhunskom hladnokrvnošću odgovara na provokativno pitanje. Usput u odgovoru komentira da se i reprezentacije drugih država mogu nazvati zlatnim generacijama... nakon toga se "uredno zahvali" , odstupi od mikrofona, napravi dva koraka u stranu... I U NEVJERICI, MAŠUĆI GLAVOM IZGOVARA SPORNU RIJEČ!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije