Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Piksi otkrio detalje drame

'Vratili smo ga u život': Utakmica Srbije mogla završiti tragedijom, igrač se onesvijestio na poluvremenu

Euro 2024 - Serbia v England
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
1/2
22.06.2024.
u 11:59

Srećom, Strahinja Pavlović je bez većih problema izašao na teren nakon nastavka. Na kraju je uspio odigrati svih 90 minuta u remiju svoje momčadi protiv Slovenije

Na turniru veličine europskog prvenstva braniti svoju državu je zaista posebno iskustvo, ali za srpskog reprezentativca Strahinju Pavlovića gotovo je sve krenulo nizbrdo tijekom utakmice između Srbije i Slovenije u skupini C. U poluvremenu te utakmice branič Bayern Münchena Pavlović kolabirao je zbog vrućine i bio je prisiljen na medicinsku pomoć.

Izbornik Dragan Stojković brzo je shvatio ozbiljnost situacije: "Vratili smo ga u život", otkrio je Piksi nakon utakmice, a naglasio je i da su neki igrači suparničkog tima imali problema s vrućinom. Srećom, Strahinja Pavlović je bez većih problema izašao na teren nakon poluvremena. Uspio se oporaviti kako bi se vratio na teren i odigrao 90 minuta u remiju svoje momčadi protiv Slovenije.

Utakmica je, da podsjetimo, završila rezultatom 1:1 zahvaljujući golu Luke Jovića u produžetku, čime je Srbija došla do boda koji joj i dalje daje nadu za prolazak u osminu finala. Trenutačno su posljednji u skupini C, no pobjeda zadnjeg dana protiv Danske kvalificirala bi ih u sljedeću fazu. Stojković vidi mogućnosti. "Dobra su momčad, ali ne i nepobjediva . Neće biti lako, ali imamo priliku odlučiti o svojoj sudbini."

VEZANI ČLANCI:

FOTO Sjajna atmosfera na treningu vatrenih: Gledao ih bivši kolega, Modrić na nogama imao neobične krugove

Euro 2024 - Serbia v England
1/48

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije