Zanimljiva statistika

Zašto bi Ronaldo otišao, pa kod Ancelottija ima najbolji učinak karijere!?

Cristiano Ronaldo
Reuters/PIXSELL
27.09.2014.
u 12:32

Kad se pogleda Portugalčev učinak i status u Realu, pitanje je zašto bi išao ikamo! Uživa u ugledu, osvaja trofeje, pa i Ligu prvaka, a trenira ga čovjek koji mu je namijenio najbolju ulogu

Priča o povratku Cristiana Ronalda u Manchester počela je zabavljati ovoga ljeta, a sigurno će u narednim prijelaznim rokovima postati 'bestseller', piše Goal.com.

No, kad se pogleda Portugalčev učinak i status u Realu, pitanje je zašto bi išao ikamo! Uživa u ugledu, osvaja trofeje, pa i Ligu prvaka, a trenira ga čovjek koji mu je namijenio najbolju ulogu: imaš punu slobodu!

Ronaldo to vraća na najbolji način. A baš zbog takvog Ancelottijeva stila omogućeno mu je da postavlja rekorde. Pa zašto bi se onda, pobogu, vraćao u Manchester....

Na Goal.comu pogledajte statistiku i uvjerite se pod kojim trenerom je Ronaldo bio najbolji...

>>Cristiano Ronaldo ponovno 'ponizio' Jamesa na treningu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije