izgubio kontrolu

Autom udario u sanitet: 'Letjeli smo po vozilu. Sinu je curila krv iz glave'

Dom zdravlja i Hitna pomoć u Metkoviću
Ivo Cagalj/PIXSELL
14.10.2023.
u 19:24

Dvoje lakše ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se sogodila u blizini Nacionalne memorijalne bolnice

U subotu ujutro, neposredno nakon što su izašli iz Nacionalne memorijalne bolnice dr. Juraj Njavro u Vukovaru, dogodila se ozbiljna prometna nesreća koja je rezultirala lakšim ozljedama za dvoje ljudi. Nesreća se dogodila oko 9 sati ujutro kada je vozilo Hitne pomoći udarilo u automobil na cesti, nakon čega su završili zabijeni u drvo.

U vozilu Hitne pomoći nalazila se jedna djelatnica u pratnji pacijenta, a oba su prevezeni u bolnicu nakon nesreće. Muškarac koji je bio u automobilu također je lakše ozlijeđen, piše 24 sata

POVEZANI ČLANCI:

- Taman smo izašli iz bolnice oko pola devet, devet ujutro. Nakon 200-300 metara u nas se zabio drugi vozač  - rekla je svjedokinja nesreće dodajući kako su letjeli po cijelom kombiju.  Auto je udario u kotač kombija te je vozač Hitne pomoći izgubio kontrolu te se zabio u drvo.

- Ja nisam vezana jer sam imala operaciju nakon raka dojke i ne mogu imati pojas na tom mjestu, a sin mi je nepokretan i ležao je u krevetu u tom trenutku. Pao je dolje i udario u nešto, samo sam vidjela kako mu curi krv iz glave - dodala je. Djelatnicima Hitne pomoći nije bilo ništa ozbiljno, a vozač koji ih je udario tvrdi da ih nije ni vidio.

Iz Policijske uprave Vukovarsko-srijemske potvrdili su da je vozač automobila iz Bosne i Hercegovine nepropisno ušao u križanje i udario u sanitetsko vozilo, kojim je upravljao vozač iz Vukovara. Vozač automobila je prekršajno prijavljen, a utvrđeno je da nije bio pod utjecajem alkohola.

VIDEO Izraelski zračni napad na Gazu pogodio je palestinski spasilački tim

 

 

Komentara 1

MI
mikimouse12
06:19 16.10.2023.

Trebali su Bosnjaka na drpge testirati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije