Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED EU IZBORE

VIDEO Bartulica objavio dramatičan spot: Zabrinuto gleda u daljinu, a u pozadini se čuje jedna Thompsonova pjesma

ARHIVA - 2015. Zagreb: Stjepan Bartulica, profesor na Katoli?kom sveu?ilištu
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
07.06.2024.
u 08:32

Bartulica je u objavi naveo kako će čuvati 'naše konzervativne vrijednosti, brak, naravnu obitelj, obrazovanje naše djece, tradiciju i kršćanska moralna načela'.

Mogu nas lomiti al' neće slomiti kad nam srca tuku zajedno! Izađite na izbore u nedjelju 9. lipnja i glasajte za Domovinski pokret! - poručio je to Stephen Nikola Bartulica u objavio na Facebooku koja se pojavila jučer kasno navečer. Objavljen je i reklamni spot u kojem se u pozadini čuje pjesma 'Neću izdat ja' Marka Perkovića Thompsona.

Bartulica je u objavi naveo kako će čuvati 'naše konzervativne vrijednosti, brak, naravnu obitelj, obrazovanje naše djece, tradiciju i kršćanska moralna načela'. 

- Svi mi koji smo bili ultraopasni za jugo-ideje smo 90-ih logično bili za Hrvatsku, a ne za Jugoslaviju - a to očito nekima smeta, pa sve koji su imali bilo koju ulogu u našim slavnim 90-ima, koje su zlatnim slovima upisane u hrvatsku povijest, treba ogaditi, diskreditirati i na kraju eliminirati iz političke arene! Hrvatska na prvom mjestu! - poručio je.

VEZANI ČLANCI

Komentara 30

Avatar markoii123
markoii123
10:05 07.06.2024.

Kakve veze imaju Hrvatska i Jugoslavija s time što si ti uhvaćen u laži i nezakonitom postupanju?

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
10:37 07.06.2024.

Snimio spot od maminog džeparca!

TA
takoje
10:50 07.06.2024.

ma gdje će on išta sačuvati i očuvati, to je samo pričam ti priču ... čovjek u dugovima do guše ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije