Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTATI IZBORA

Sinčić ostao bez mandata u EP, pa najavio šta mu je sljedeći plan: 'Već dvije godine to govorim...'

Zagreb: Čekanje izbornih rezultata u stožeru stranke Pravo i pravda, predvođenom kandidatom Mislavom Kolakušićem
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/2
10.06.2024.
u 11:56

Sinčić je ustvrdio kako su on i njegov stranački kolega obavili dobar posao.

Ivan Vilibor Sinčić nije osvojio u nedjelju novi mandat za Europski parlament. No, po svemu sudeći, to nije kraj njegove političke karijere. Izjavio je kako ostaje u stranci Pravo i pravda s Mislavom Kolakušićem te će se kandidirati za župana Karlovačke županije na lokalnim izborima koji će se održati iduće godine.

Upitan tko je kriv za rezultate, ustvrdio je da odgovornost na onome tko se kandidirao, ali i na odazivu birača koji je u Hrvatskoj bio nizak.  "Već dvije godine govorim da ću se kandidirati za župana Karlovačke županije", rekao je Sinčić za RTL i dodao kako su on i Kolakušić odradili dobar posao u Europskom parlamentu.

Na izborima je HDZ osvojio šest mandata, SDP četiri, dok su po jedan mandat osvojili Domovinski pokret i platforma Možemo. 

VIDEO Govor u Možemo! nakon objave rezultata DIP-a

Komentara 11

Avatar zoster1
zoster1
13:01 10.06.2024.

Jadni karlovčani.

SJ
sjena
15:51 10.06.2024.

Za ove vrijedi da ne znaju niti pesju kucicu napraviti, a htjeli bi biti na vlasti!😀

WI
wice
14:23 10.06.2024.

Misam ni mislio kako će ići raditi nešto korisno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije