Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE USPIO UĆI U EU PARLAMENT

Kolakušić se ponovno oglasio: Samo narod u dubokoj narkozi može izabrati šest HDZ-ovaca

Zagreb: Mislav Kolakušić glasovao na izborima za Europski parlament
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/4
10.06.2024.
u 12:01

Dok Njemačka, Francuska, Austrija, Belgija, redom najbogatije države rade zaokret prema suverenizmu, Hrvati u stopostotnom iznosu glasaju za globalističke stranke, a 80% ih ne izlazi na europske izbore jer, vrlo inteligentno i zrelo, ne žele glasati za visoke plaće eurozastupnika, poručio je Kolakušić.

Mislav Kolakušić nije uspio osigurati drugi mandat u Europskom parlamentu. Lista Pravo i pravda koju je predvodio osvojila je 2,99 posto glasova na EU izborima, a on je dobio 18 472 preferencijalna glasa. Nakon što su jučer navečer objavljeni prvi rezultati izbora Kolakušić se obrušio na birače koje je pitao jesu li normalni, a poručio je i kako će se kandidirati za predsjednika države. Sada se opet oglasio i poručio da samo "narod u dubokoj narkozi može izabrati 6 HDZ-ovaca uz izlaznost od 20 posto". Zahvalio je svima koji su dali svoj glas njegovoj listi.

"Hvala svim građanima koji su jučer izašli na izbore za Europski parlament i dali svoj glas Pravu i Pravdi! Rezultati izbora u cijeloj Europi pokazuju da smo bili u pravu i da se većina Europe, one bogate, okreće suverenizmu. No, ne i siromašna i već poluprazna Hrvatska, Hrvatska se još jednom okrenula HDZ-u, apatiji i nihilizmu. Izabrati 6 HDZ-ovaca, uz izlaznost od 20%, može samo narod u dubokoj narkozi.

VEZANI ČLANCI

Dok Njemačka, Francuska, Austrija, Belgija, redom najbogatije države rade zaokret prema suverenizmu, Hrvati u stopostotnom iznosu glasaju za globalističke stranke, a 80% ih ne izlazi na europske izbore jer, vrlo inteligentno i zrelo, ne žele glasati za visoke plaće eurozastupnika. U isto vrijeme Hrvatska odumire jezivim stopama, struktura stanovništva mijenja se rapidnom brzinom, jedna smo od država s najgorom srednjoročnom perspektivom i druga najsiromašnija članica Unije.

Pravo i Pravda će nastaviti zastupati suverenističke ideje koje danas pobjeđuju u velikim dijelovima bogate Europe, možda i hrvatski građani usput požele živjeti u zemlji dostojnoj čovjeka, a ne u korumpiranoj, polupustoj HDZ-ovoj privatnoj državi iz koje je u posljednjih 10 godina pobjeglo pola milijuna ljudi", objavio je Kolakušić na Facebooku.

VIDEO Koja je poanta Kolakušićeva govora i je li Bartulici trebao Ferrari?

Komentara 25

NI
Nipos18
12:54 10.06.2024.

Ugljan, Vrapče, Popovača, Kolakušić,,,,nagradno pitanje - pronaći poveznicu,( sad će me blokirati a ovo što navodim 100 puta manja uvreda nego što je on meni dao...)

MA
marta22
12:20 10.06.2024.

Kolakušic je, po količini zločestoće i zavisti, ženska Kosorica.

23
234
13:04 10.06.2024.

Mržnja je negativna emocija koja se vraća ko bumerang pošiljatelju. Jednog dana ćeš shvatiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije