obožavateljica

Berlusconi se zaručio sa 48 godina mlađom Francescom

francesca pascale
AFP/PIXSELL
17.12.2012.
u 19:23

Francesca je bila predsjednica kluba obožavatelja Berlusconija pod nazivom “Silvio, nedostaješ nam”

I dok Italiju trese možda najteža gospodarska kriza u njezinoj povijesti, čovjek koji za to snosi velik dio odgovornosti objavljuje samo lijepe vijesti. Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi naciji je priopćio je da se zaručio svojom čak 48 godina mlađom obožavateljicom Francescom Pascale.

– Napokon se ne osjećam usamljeno – rekao je 76-godišnji Berlusconi za Canale 5.

Francesca (28) je bila predsjednica kluba obožavatelja Berlusconija pod nazivom “Silvio, nedostaješ nam”. Bivši, a možda i budući premijer ući će vjerojatno u treći brak, iako je još službeno u braku sa suprugom Veronicom. Neki smatraju da je objava zaruka dio njegovih priprema za predizbornu kampanju.

Komentara 18

ZE
Zero
08:20 18.12.2012.

To je iz "ljubavi"!!!.......

BO
bolesnodrustvo
22:41 17.12.2012.

Ovo je ljubav unutar generacije, samo što generacija varira za pola stoljeća.

BI
bijeliptic
06:24 18.12.2012.

interes a ne ljubav- zabluda-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije