međimurje

Čekićem udario po pušci nakon čega je opalila i teško ozlijedila maloljetnika

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
29.03.2016.
u 10:27

Protiv 19-godišnjaka podići će se kaznena prijava zbog dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

S  ozljedama  opasnima  po  život u bolnici je završio maloljetnik kojeg je metak  iz  puške  pogodio  u  potkoljenicu.  U  subotu   oko  19.20 sati, u dvorištu  kuće  u  romskom  naselju  Parag blizu Čakovca, 19-godišnjak je u cijev  puške  nepoznate  marke  bez kundaka i mehanizma za okidanje umetnuo metak  kalibra  7,9  milimetara  te  potom  čekićem udario po udarnoj igli.

Ispaljeno zrno pogodilo je u desnu potkoljenicu maloljetnika koji je stajao u  njegovoj  neposrednoj  blizini. 

– Ozlijeđeni maloljetnik prevezen je u Županijsku  bolnicu  Čakovec, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede  opasne po život. Zadržan je na Odjelu intenzivne njege – kažu u PU
međimurskoj. 

Protiv  19-godišnjaka  podići  će  se  kaznena  prijava  zbog dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

>> Ubio ga zalutali metak dok je slavio rođenje kćeri

Komentara 1

KS
krao_sam
11:32 29.03.2016.

Ciganska posla..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije