Silvija Balija

Direktorica Komunalca potpuno nezainteresirana za novinarska pitanja

balija
Foto: HRT Screenshot
15.10.2014.
u 12:22

Možda je to razlog njezine "nezainteresiranosti" za odgovaranje na novinarska pitanja. "Još nismo u mogućnosti izvesti sve priključke." "A to je ono najvažnije?" "Da, najvažnije, najvažnije."

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina pustio je u rad uređaj za pročišćavanje otpadnih voda u Brckovljanima u Zagrebačkoj županiji. Nitko ne zna kada će uređaj biti u upotrebi, a trebao bi pročišćavati otpadne vode za 90 posto stanovništva općine i četiri gospodarske zone.

Puno toga ne zna ni direktorica Komunalca Brckovljani Silvija Balija, javlja HRT.

Možda je to razlog njezine "nezainteresiranosti" za odgovaranje na novinarska pitanja. "Još nismo u mogućnosti izvesti sve priključke." "A to je ono najvažnije?" "Da, najvažnije, najvažnije." "Kad to ljudi mogu očekivati?" "Na proljeće, na proljeće, na proljeće, sljedeće proljeće", kazala je Balija.

Video prilog pogledajte ovdje.

>> Za 20 stanovnika po 25.000 kuna za vlastitu tvrtku

Komentara 2

DU
Deleted user
13:25 15.10.2014.

Koga čudi takvo bahato ponašanje. Gospođa ili nije te struke pa nema pojma a nitko joj nije pripremio odgovore ili pak zna što drugi ne znaju pa ovako pokušava izbjeći ikakav odgovor. Bit će da je riječ o još jednojj fantastičnoj investiciji za opće dobro koja će kao takova ostati samo na papiru. Bitno da smo mi sve platili. Nekome.

OB
Objektivno...
13:44 15.10.2014.

Nek još netko kaže ijednu riječ protiv plavuša p...u ću mu razbit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije