Uz brojne uzvanike iz Ministarstva turizma te Poglavarstva grada Zagreba, 11. lipnja započeo jedinstven međunarodni projekt, Dinner in the Sky®.
HUP-Zagreb d.d., hotelijerska kompanija koja okuplja zagrebačke hotele; The Westin Zagreb, Sheraton Zagreb, Panorama Zagreb Hotel te hotele International i Jadran, među prvima u regiji, predstavila je ovaj jedinstveni projekt, koji se dosada održao u brojnim svjetskim metropolama.
Fantastičan doživljaj uistinu jedinstvenog ugođaja, na stolu za 22 osobe, koji se podiže uvis, na 65 metara visine iznad eminentnog zagrebačkog hotela The Westin Zagreb očekuje sve zainteresirane od danas do 15. lipnja u 23 sata.
Posjetitelji će moći doživjeti čari vrhunske kuhinje The Westin Zagreba, pod kuharskom palicom izvršnog šefa kuhinje, Tomislava Hrubana. Jedan od najboljih šefova kuhinje u Hrvatskoj i regiji, višestruko nagrađivani šef kuhinje The Westin Zagreba, pripremat će birane delicije za niz jedinstvenih gourmet večera.
Osim večere „na nebu“, posjetitelji će moći uživati i u ručku, brunchu na nebu ili u pogledu na Zagreb s jedinstvene pozicije, iznad samog središta grada, uz koktel ili šampanjac.
Dinner in the sky® je dio projekta Events in the sky i odvija se trenutačno u preko 45 zemalja diljem svijeta. Osim ekskluzivnih i jedinstvenih doživljaja ovaj projekt karakterizira i iznimna briga oko sigurnosti. Svi koncepti su dizajnirani prema njemačkom standardu DIN 4112. Oprema je izrađena u Belgiji pod nadzorom Rheinlanda TÜV i predstavlja vrhunac u sigurnosnim event standardima.
The Westin Zagreb s ponosom ugošćuje ovaj jedinstven projekt i na ovaj način doprinosi daljnjoj promociji grada Zagreba i Hrvatske.