JUBILARNO IZDANJE

Dvjestota Večernjakova “Nedjelja” uskoro na kioscima

VL nedjelja
09.08.2024.
u 12:15

U 200. broju Večernjakove “Nedjelje” doznajte što vole Francuzi, što mrze Nijemci, zašto su Čehinje još uvijek u modi, tko nosi konzerve, a tko troši na jastoge, kakvi su nam turisti i još puno toga.

U novom jubilarnom broju Večernjakove “Nedjelje” otkrivamo sve o turističkim navikama posjetitelja iz cijelog svijeta. Saznajte tko su naši najvjerniji turisti, što vole, a što ne mogu podnijeti, i zašto su Čehinje i dalje tako popularne.

Tajne najboljeg hrvatskog pršutara Vjekoslava Žužića
Zavirite u svijet vrhunskog pršuta s Vjekoslavom Žužićem, poznatim hrvatskim pršutarom. Saznajte kako se proizvodi najbolji pršut i što čini Žužićeve pršute posebnima.

Bojana Burnać: Snimateljica na rubu svijeta
Priča o hrabroj snimateljici Bojani Burnać koja je snimala na najopasnijim mjestima na svijetu. Otkrivamo njezine pustolovine i nevjerojatne trenutke iz karijere, te kako je bila reprezentativka Hrvatske u ronjenju na dah.

Potraga za izvanzemaljskim životom: Astronomi Dijana Dominis Prester i Ante Radonjić
Dokle smo došli u potrazi za izvanzemaljskim životom? Razgovaramo s astronomima Dijanom Dominis Prester i Antom Radonjićem o najnovijim otkrićima i budućim planovima u ovoj fascinantnoj potrazi.

Katarina Mihalinec: Šaptačica konja
Upoznajte Katarinu Mihalinec, 23-godišnju pravnicu koja ima posebnu vezu s konjima. Otkrijte kako je otkrila svoj talent za komunikaciju s ovim plemenitim životinjama i kako joj je to obogatilo život.

Životna priča ribarske obitelji iz Rijeke
U ribolov se ide već s pet godina! Čitajte o životnoj priči jedne ribarske obitelji iz Rijeke i njihovoj ljubavi prema moru i ribarenju koja se prenosi s generacije na generaciju.

Jakov Sedlar: Kako sam došao do svjetskih zvijezda
Redatelj Jakov Sedlar dijeli svoju priču o radu sa svjetskim zvijezdama kao što su Martin Sheen, Kevin Spacey i Tim Roth. Saznajte kako je uspio ostvariti suradnju s ovim legendama Hollywooda.

Sve ovo i još više potražite u 200. broju Večernjakove “Nedjelje”, dostupnim u nedjelju, 11. kolovoza, za samo 3,5 €. Ne propustite priliku za najbolje ljetno štivo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije