DAN S DAVOROM BOŽINOVIĆEM

FOTO 'Prvu kavu kuham u 5.30, trudim se ne probuditi suprugu, a društvo mi pravi naš shih tzu Bobby'

11.08.2024.
u 22:47

Uspijem li na kraju radnog dana otići kući, supruga i ja pogledamo neku seriju ili film, oboje smo postali ljubitelji južnokorejske kinematografije. Ipak, od svega mi je najdraže kada dođem doma, a tamo me dočeka unučica

Komentara 15

DU
Deleted user
09:58 12.08.2024.

kad ce opet stozer poceti? tu si se zaista pokazao kao neprikosnoveni muljator i opsjenar!

BP
Besposlen pop
06:59 12.08.2024.

Tako i treba, južnokorejska kinematografija za sjevernokorejski mentalni sklop. Služba jugokomunistička prije, služba danas, pripadnik službe vječni

ZA
Zagrebčanka
00:16 12.08.2024.

S nevjerojatnim ugledom među kolegama diljem svijeta. Kulturan, pametan i prije svega profesionalan. Mudar u donošenju odluka kako postupiti s budalama koje nas sramote i doma i po svijetu. Sve rješava, bez cirkusa i parade, onako kako dobar ministar unutrašnjih poslova to i treba radit. Samo što vrijedi, bacit biserje pred svinje, koje nemaju blage veze o onome što sve i kako dobro radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije