U PRODAJI

Večernjakov specijal Nedjelja ponovno je u prodaji! Potražite na svim kioscima

Večernjakov specijal Nedjelja
19.08.2024.
u 08:00

200 brojeva, 200 životnih ispovijesti i tisuće kartica teksta i fotografija obilježili su Večernjakovu Nedjelju.

Novinarsko-urednički tim na čelu s urednikom nedjeljnog izdanja Robertom Bubalom svaku nedjelju donosio je svježe teme, analitičan pristup, zanimljive novosti i stručne komentare te iz tjedna u tjedan ispunio visoka očekivanja.

Večernjakova Nedjelja dosegnula je još jedan značajan jubilej – 200. broj! Ovaj poseban broj donosi pravo bogatstvo priča koje će vas odvesti na putovanja kroz najzanimljivije kutke svijeta.

U povodu našeg 200. broja pripremili smo izdanje prepuno fascinantnih tema i nevjerojatnih priča. Otkrijte što naši turisti iz cijelog svijeta vole, zašto su Čehinje tako omiljene te koje tajne krije Vjekoslav Žužić, jedan od najboljih hrvatskih pršutara.

Zanimaju vas priče s ruba svijeta? Upoznajte Bojanu Burnać, snimateljicu koja je istražila najopasnija mjesta na planetu. Za one s pogledom prema zvijezdama, naši astronomi otkrivaju najnovija otkrića u potrazi za izvanzemaljskim životom. U ovom posebnom izdanju čitajte i o šaptačici konjima Katarini Mihalinec, ribarskoj obitelji iz Rijeke te Jakovu Sedlaru i njegovim suradnjama sa zvijezdama Hollywooda.

Večernjakovu nedjelju od sada kao samostalni specijal možete pronaći na svim kioscima po cijeni od 4€. Ne propustite priliku za najbolje ljetno štivo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije