Šleper obilazio auto

Imali su sreće: Prevrnuti kamion prošao metar od majke i djece

kamion
Marjan Sušenj/PIXSELL
28.12.2012.
u 20:39

Šleper s natovarenim žitom jučer je oko 11 sati u mjestu Korija izbjegavao Zastavu 101 te je sletio s ceste i zaustavio se dva metra od Marijane i njezino dvoje maloljetne djece

– Nismo čuli kočenje, on je samo prošao pokraj nas. Prošao je jedan metar mimo mene i moje djece. Samo nas je sreća spasila. Još smo u šoku – kazala je majka Marijana koja je jučer preživjela strašnu traumu nakon što se kamion prevrnuo i zaustavio se samo dva metra od nje i djece, piše Virovitički list.

Šleper s natovarenim žitom jučer je oko 11 sati u mjestu Korija izbjegavao Zastavu 101, koja je pokušala skrenuti lijevo, te je sletio s ceste i zaustavio se dva metra od Marijane i njezino dvoje maloljetne djece, Gabrijela i Mateja.

Vozač šlepera pokušao je izbjeći Zastavu 101, koja se zaustavila na cesti, te je skrenuo desno na pješačku stazu gdje se nalazila majka s djecom. Zahvatio je desni dio Zastave, srušio ogradu dvorišta te se prevrnuo. U nesreći je vozač kamiona "zaradio" posjekotinu na glavi te je prevezen u virovitičku bolnicu.

>>Upravljajući mopedom bez vozačke udario u kamion i poginuo

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije