MICHAEL KRETSCHMER

Hoće li obraniti Njemačku od radikalne desnice: Lukavim manevrom iskopirao populiste i - pobijedio

10.09.2024.
u 16:13

Kretschmera su kritizirali i članovi vlastite demokršćanske stranke zbog stavova o Ukrajini i spremnosti da koalira s BSW-om, radikalno lijevom strankom.

Ključne riječi

Komentara 3

KI
kiselovrhnje
16:35 10.09.2024.

Nema nista radikalno u protivljenju da se jedna napredna zapadna drzava pretvori u Kabul, Banglades i slicne civilizacijske crne rupe. Njemacki i svaki drugi narod zasluzuje imati u svojim rukama odabir tko ce zivjeti pod njihovim krovom kao i odabir da sutra svih deportiraju iz drzave ako je to njihova volja.

EJ
ejStef
22:52 10.09.2024.

Hm, od kad je zeleni fašizam postao mainstream, zajedno s woke ideologijom koja je okupila sve ekstremno lijevo-progresivno (agresivni feminizam, antiwhite rasizam, veganstvo, komunizam, antisemitizam, ...) više me ništa ne čudi. Normalno je da se javlja reakcija s desne strane. S time da je sve ovo današnje desno, puno manje ekstremno od tog lijevog. Nije mu niti blizu... A ovo kod demokršćana je samo populizam, nije ideologija i aktivizam kao kod lijevih.

BA
Babylon
17:11 10.09.2024.

Jedino od koga trebamo obranu jesu kojekakvi nacional socijalisti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije