Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASJEO NA ŠALU

Kalmeta i zvao 'inspektora Tokića' na 0912222 i tri šestice!?

kalmeta
Foto: Filip Brala
05.11.2013.
u 10:44

Čim sam završio, odmah sam taj broj nazvao, al bio je nedostupan, rekao je gradonačelnik Zadra

Na aktualnom satu zadarskog Gradskog vijeća najzanimljivija je bila rasprava o – inspektoru Tokiću!? Naime, SDP-ov vijećnik Antun Novoselović upitao je zadarskog gradonačelnika Božidara Kalmetu da objasni što je bilo poslije poziva u emisiji "U zdrav mozak" u kojoj se voditelj Kalmeti predstavio kao inspektor Tokić iz ureda Mladena Bajića.

– Taj su sadržaj prenijele sve internetske kuće, a snimku je vidjelo 200.000 ljudi. "Inspektor Tokić" tražio je od vas da Bajiću pripremite dobre gradele, izlet na Kornate, roštilj, a vi ste rekli da ćete sve riješiti. Jeste li nakon poziva tražili gradele i jeste li uspostavili kontakt i zvali na broj 0912222 i tri šestice – upitao je Antun Novoselović.

– To je bio pokušaj šale novinara Jurkotića. Nije me navukao. Čim sam završio, odmah sam taj broj nazvao, al bio je nedostupan. I tajnica je zvala taj broj više puta, a kasnije sam shvatio da je to šala i nisam mu zamjerio – rekao je Kalmeta.

Komentara 9

BO
Boris31
11:38 05.11.2013.

kaže " Nije me navukao. " , a zvao je broj i to više puta. Šta bi bilo da ga je navukao. Došao bi u Zagreb kod Bajića? Ili mu rekao da je pripremio izlet?

Avatar MK
MK
11:29 05.11.2013.

...mene jedino cudi sto se Mladen Bajic i DORH nisu naljutili.

AN
Antonio34
12:34 05.11.2013.

A zašto ga je zvao više puta, ako ga nije htio potkupiti izletom na Kornate?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije