pas za poželjeti

Lile već dvije godine čeka da je netko poželi odvesti kući za stalno

Lile
Foto: Privatni album
01.12.2015.
u 22:19

Već dvije godine Lile čeka svoj dan, čeka da je netko konačno poželi i povede kući.

Pronađena je još kao malo štene na jednom izletištu u blizini Splita. Bilo ih je troje, no seka je svoj život skončala na cesti. Lilin braco ubrzo je udomljen, a ona baš nema sreće. Promijenila je nekoliko teta čuvalica i sve su složne - Lile je pas za poželjeti. Naučena je na život u stanu, tiha i nenametljiva. Trenutno živi s još puno pasa u azilu, u hladnom boksu. Nije Lile ni gladna ni žedna, dobije i poljupce i zagrljaje, ali za to mora čekati u redu, zajedno sa svim psima o kojima se brine udruga Azil Aurora iz Omiša. Svi su oni neželjeni, odbačeni, svi čekaju svoju šansu za novi život.

Za Lile još nitko nikada nije pitao, nitko je nije poželio za najboljeg prijatelja. Cijepljena je, čipirana i sterilizirana, ni prijevoz do novog doma neće biti problem. Za dodatne informacije nazovite 095/88-74-654.
 

Komentara 1

Avatar plejer_as
plejer_as
11:49 02.12.2015.

e, da nije čipirana - ne bi bilo problema sa zbrinjavanjem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije