Napukla joj lubanja

Namjerno pregazio djevojku (22) ispred kluba Balkan Disco u Beču

ambulance
Foto: Felix H?rhager/DPA/PIXSELL
03.10.2016.
u 18:08

Djevojka je teško ozlijeđena i trenutačno se nalazi u bolnici

Bečka policija traga za jednim ili više mladića koji su namjerno pregazili djevojku podrijetlom iz Srbije, prenose Nezavisne novine.

Sanja L. (22) je rano ujutro krenula kući s prijateljima, ali se ispred diskoteke Balkan Disco, u kojoj se okuplja mladež s Balkana, verbalno sukobila s mladićima, koji su je u jednom trenutku i opkolili. Kada su djevojke krenule prema autobusnoj stanici, jedan od mladića sjeo je u automobil i velikom brzinom krenuo i namjerno pregazio Sanju L.

Djevojka je teško ozlijeđena i trenutačno se nalazi u bolnici, a prema prvim procjenama liječnika, lubanja joj je napukla. Navodno je u stabilnom stanju, ali još uvijek ne može dati iskaz policiji.

>> Srbin u Austriji nasred ulice izbo nožem suprugu i njezinu sestru pa još skakao po njima

>> Hrvat u Austriji sletio Ferrarijem u ribnjak

Komentara 4

GA
gardist91
18:46 03.10.2016.

Kad vec banjalucke novine prenose dijelom dezinformacije u clanku, zasto preuzimate tekstove koji nisu do kraja istiniti? Pozovite se na neke od austrijskih dnevnih novina, kao sto su Kronen Zeitung ili Kurier, da bi prenijeli tocnu informaciju jer balkanskih klubova po Becu ima puno. Klub ispred kojeg se to dogodilo se zove "Village" gdje tresti turbofolk. Samo ime kluba govori o kakvim se klijentima tu radi, bez uvrede prema ljudima koji stvarno jesu sa sela. Lijepi pozdrav iz Beca

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
20:17 03.10.2016.

ovi su otisli sa Balkana ali Balkan iz njih nikad..ahahhahahah sto nisu ostali na Balkanu kad je tako lip..

Avatar Melankolija
Melankolija
19:35 03.10.2016.

Kao sto jednom Johnny rece, "Balkane moj".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije