Mogućnosti rekreacij

Ne znate li što raditi, tu su aerobic, tae-bo, tai-chi, wing-chun...

\'sport1_krj_pod_121110\'
Kristina Jošt/VLM
14.11.2010.
u 21:20

Istočnjačke tehnike pune energijom, aerobic topi masti, yoga uspostavlja balans, step oblikuje noge i stražnjicu

Ako ne znate što raditi u slobodno vrijeme, u Koprivnici postoji niz aktivnosti za relaksaciju, jačanje duha i tijela i naravno, ljepši izgled i topljenje masti.

Jačanje imuniteta

U dvorani Doma za starije osobe, treninzi se održavaju svakoga dana. Ana-Marija Petak- Seka, utorkom i četvrtkom od 19. 30. i 20. 30. vodi tae-bo, step, workout, a u subotu u 20 sati pilates. Cijena treninga je 130 kuna, a za studente i učenike 70 kuna mjesečno. Olga Vilić u istoj dvorani vodi ponedjeljkom, srijedom i petkom, od 20.15 iste aktivnosti s plesnim elementima, po cijeni od 150 kuna.

- Sam aerobic ili u kombinaciji s borilačkim vještinama koristan je za oblikovanje stasa, kondiciju, topljenje masti, dok je step-aerobic za oblikovanje nogu i stražnjice – kaže Ana-Marija.

Aerobic, step i vježbe snage vodi i Marina Tomac Rojčević utorkom i četvrtkom od 19 sati za 130 kuna u dvorani OŠ Braće Radić. Lana Hećimović u Ulici Augusta Šenoe 36 vodi pilates utorkom i četvrtkom svakih sat vremena od 18 do 21 sat, a petkom od 18 sati, za 200 kuna mjesečno. Na istoj lokaciji Marijana Fehir vodi yogu petkom i nedjeljom u 19 sati za 150 kuna.

- Pilates je posebno pogodan za kralježnicu i leđa, a najsličniji je yogi jer je angažirano cijelo tijelo i postiže se balans duha i tijela – kaže Ana-Marija. Darko Haluvek pak besplatno utorkom od 17 sati održava sat yoge u Domu mladih.

- Yogom se ujedno jača imunitet i organizam je otporniji na bolesti - kaže Marijana.

Na bazenima Cerine ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 20 sati Ante Parać ima aerobic, step, i tae-bo, a cijena je 150 kuna mjesečno. Za one pak koji vole vježbati uz ples, Ana Balija utorkom i četvrtkom održava plesni sat od 18 sati, za 100 kuna mjesečno, a u bazenu se održava i aqua aerobic srijedom u 20. 15 za 20 kuna po satu.

Unutrašnja energija

U gradu postoje i satovi borilačkih vještina koje doprinose zdravlju tijela i duha i pokretanju unutrašnje energije. Tai-chi vodi Suzana Vrhoci u dvorani OŠ A. N. Gostovinski za 150 kuna, utorkom i srijedom od 20.30 sati. Satovi chi-gonga održavaju se u Ledinskoj 38, pod vodstvom Franka Tetarta, za 180 kuna mjesečno. Wing-chun treninge vodi Damir Vuk, četvrtkom od od 19 do 22 sata za 250 kuna, u društvenom domu u Kunovec Bregu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije