Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJNI SPECIJAL

Nedjelja ispunjena gastronomskim čarolijama i svjetskim pustolovinama

Foto: VL
11.08.2023.
u 11:10

Od najboljih sladoleda koji će vam osvježiti ove tople ljetne dane, do knjiga i stripova uz koje ćete utonuti u svoj svijet mašte. Nedjelja specijal potražite nedjelju 13. kolovoza za samo 2,80 €.

Zavirite na hrvatske plaža prije pola stoljeća, uz desetke predivnih fotografija i priče veterana turističke scene. Zaronite dublje i saznajte o sočnim iskustvima danas izumrlih galebova i doživite osjećaj prošlih vremena.

Otvorite svoje srce i um za priču o životu razdvojenih slavonskih sijamskih blizanki sa sretnim završetkom, a zatim uronite duboko u svijet filma dok vas vodimo iza kulisa snimanja dokumentarno-igranog spektakla "Kralj Tomislav“. Otkrijte tko su glumci koji oživljavaju lik prvog hrvatskog kralja te što je bilo potrebno za snimanje jedne od najzahtjevnijih scena hrvatskog filma.

Pobrinuli smo se da svoje čitateljsko putovanje upotpunite dozom adrenalina - zavirite u svijet sportskih avantura uz životni intervju reportera Ede Pezzija.

Dok u priči "Moj Camino" otkrivamo iskustvo sa nevjerojatnog, tisućama kilometara dugog hodočašća zagrebačkog menadžera, iz Zagorja donosimo veliku osobnu priču Hrvoja Ivančića, "Kako sam postao svjetski pustolov". Otkrijte kako je običan mladić postao novinarski heroj ukrajinskih ratišta i zašto gradi školu u Kongu.

Za sve koji strahuju zbog rapidnog razvoja tehnologije, donosimo odgovore svjetskih futurologa o mogućnosti suživota sa strojevima i njihova predviđanja o potencijalno distopičnoj bliskoj budućnosti prema teoriji megapopularne serije "Crno ogledalo".

Osim životnih i filmskih priča uz koje možete predahnuti između kupanja i sunčanja na plaži, u nedjeljom specijalu donosimo vam i popis najboljih izbora za duge ljetne dane. Od najboljih sladoleda koji će vam osvježiti ove tople ljetne dane, do knjiga i stripova uz koje ćete utonuti u svoj svijet mašte. Pobrinuli smo se i da ljeto provedete uz posebno odabrane sandale, šešire i naočale koje će uljepšati vaše ljetne outfite i privući poglede znatiželjnih turista.

Sve to čeka vas uz Večernji list i specijal Nedjelje u nedjelju 13. kolovoza za samo 2,80 €.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije