LOKALNI IZBORI

Nezavisni kandidat u mjestu pokraj Vukovara pobijedio HDZ-ovog dugogodišnjeg šefa općine za 24 glasa

Glasačka kutija
Goran Stanzl/PIXSELL
06.06.2021.
u 23:21

Prema službenim podacima Ileković je dobio 687, a Draganić 663 glasa

Nezavisni kandidat Goran Ileković izabran je danas za novog načelnika općine Jarmina koja se nalazi nedaleko od Vinkovaca.

Ileković je na kraju imao 24 glasa više od Andrije Draganića (HDZ) koji je 28 godina bio načelnik ove općine i kao takav je važio za jednoga od najdugovječnijih načelnika u Hrvatskoj.

Načelnik Jarmine saznao se tek danas pošto je u drugom krugu izbora, 30. svibnja, na jednom biračkom mjestu pojavio se jedan glasački listić viška. Izazvalo je to brojne kandidate ali je Ileković i u „trećem“ krugu potvrdio svoju pobjedu.

Prema službenim podacima Ileković je dobio 687, a Draganić 663 glasa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije