Nova radna mjesta: U Čakovcu otvoren centar BAT

12.05.2009.
u 15:28

U Ulici Rudolfa Steinera vrata je otvorio veliki prodajni centar BAT, koji je na svečanosti blagoslovio pater Antun Jasenović.

Prodajni centar tvrtke Đurkin površine je 12.000 četvornih metara i nudi 50.000 artikala, smještenih u osam odjela - od vrtnih predmeta, keramike i sanitarije do alata i građevnog materijala. - Zaposlili smo 62 osobe iz Međimurja - kaže direktor Ivan Đurkin. Novi trgovački centar, s dva kilometra polica, privući će dio Međimuraca koji su dosad po takve proizvode odlazili u Baumax u Varaždinu.

U gradnju i opremanje tvrtka Đurkin iz Belice uložila je više od 50 milijuna kuna. Tvrtka se razvila iz malog obrta Instalacije centralnog grijanja Zlatko Đurkin, osnovanog početkom devedesetih. Zlatko i Ruža Đurkin obrt su u samo nekoliko godina razvili u tvrtku ITT d.o.o., koja je sredinom 90-ih preimenovana u Đurkin, za projektiranje i izvođenje termotehničkih instalacija te promet roba.

Novi poduzetnički pothvat predstavili su kći i sin, Maja i Ivan Đurkin, te voditelj centra BAT Željko Jakopec. U vrijeme ukidanja radnih mjesta lijepo je vidjeti da se otvaraju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije