Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije joj bilo ugodno

'Orešković' s naglaskom pjevao Kosor: Jadranka moja mila, ti si prava Hrvatica bila...

27.04.2015., Zagreb - Vecina zastupnika pocetkom tjedna ne dolazi u Sabor vec ga tada posjecuju grupe ucenika. Jadranka Kosor.
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
16.01.2016.
u 12:45

Predstavivši se kao mandatar, s iskrivljenim naglaskom, Jurkotić je kao Orešković pokušao dobiti "kvalitetan savjet" od Kosorice.

"Dobar dan Jadranka Kosor, Tim Orešković druga strana..."

Tim je riječima započeo telefonski razgovor s bivšom premijerkom Jadrankom Kosor, komičar Davor Jurkotić kojemu ovo nije prva ovakva "igra" s nekom osobom sa hrvatske političke scene. Na njegove "podvale naletjeli su" i bivši predsjednik Ivo Josipović i bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum.

Predstavivši se kao mandatar, s iskrivljenim naglaskom, Jurkotić je kao Orešković pokušao dobiti "kvalitetan savjet" od Jadranke Kosor. 

Prvi pokušaj nije uspio jer je Jadranka Kosor zamolila "Oreškovića" da je kontaktira za deset minuta jer upravo izlazi iz automobila. Nakon deset minuta, uslijedio je novi poziv. 

"Jadranka, znate, vis te jedina koja mi je rekla da ne može sada razgovarati i da nazovem kasnije. Ostali svi mi se, kako da to kažem....Dodvoravaju. Ne volim ulizice u životu!"

Jadranka Kosor imala je kao iz topa spreman odgovor na ovo: 'Da, ulizice su normalna pojava', odgovorila je Kosor lažnom mandataru. 

"Tim Orešković" pokušavao je "zadržati Jadranku na telefonu i dobiti informacije bi li na koji način pristala biti dio tima buduće Vlade. Suzdržana, rekla je da će o svemu pričati kada se nađu na kavi, a "mandatar Orešković" Jadranki je zatim zapjevao  Jadranka moja mila, ti si prava Hrvatica bila... S tim bivša premijerka nije bila opčinjena već je što prije željela završiti taj telefonski poziv. Poslušajte u videu kako je to zvučalo...

 

 

Komentara 75

Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
13:08 16.01.2016.

Samo se hrabto rugajte s nagleskom čovjeka koji je Hrvat i koji je s obitelji morao pobjeći iz svoje okupirane zemlje Hrvatske kao dijete, protjeran od diktatora i masovnog ubojice Tita, koji nije bio iz naših krajeva, a govorio je tri puta gore od gospodina Oreškovića. Samo - onda se niste rugali...da li zato jer bi bili nagrađeni ljetovanjem+zimovanjem na Golom Otoku?

KL
Klarahrv
12:55 16.01.2016.

Molim Večernji list da nas ne tlači s drugaricom Kosor. Hvala.

DU
Deleted user
13:03 16.01.2016.

Tko je Jurkotić ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije