PREDSJEDNIK Domovinskog pokreta

Penava: Paket novih Vladinih mjera ne bi trebao postojati

Zagreb: Ivan Penava o izgubljenoj turističkoj sezoni
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
11.09.2023.
u 17:28

Penava očekuje da se ostavlja prostora da Domovinski pokret bude dio vladajuće koalicije. Osvrnuo se i na izborne jedinice te naveo kako je ovo prvi put od kad je moderne Hrvatske da Slavonija ostaje bez izbornih jedinica.

Ivan Penava je rekao da paket novih Vladinih mjera ne bi trebao postojati. "Priča je farsa, ako poslušate Andreja Plenkovića i njegov tim ljudi, sve je idealno i sve je super, ja iskreno ne znam kakvi paketi pomoći kad je Švicarska za nas nerazvijena država, kada se sluša vlast i vladajuće", rekao je 

Što se tiče poreza u Vukovaru, rekao je da će tražiti situaciju koja će biti najbolja za građane. "Činjenica je da jako brzo gubimo stanovništvo i da migranti samo prolaze i odlaze te da nitko ne pokazuje interes. Domovinski pokret prvenstveno zanima odljev stanovništva iz zemlje, kako podići mljekarstvo i svinjogojstvo", rekao je Penava za HRT.

Također, očekuje da se ostavlja prostora da Domovinski pokret bude dio vladajuće koalicije. Osvrnuo se i na izborne jedinice te naveo kako je ovo prvi put od kad je moderne Hrvatske da Slavonija ostaje bez izbornih jedinica.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Ovako će u budućnosti izgledati cestovni most preko Drave kod Križnice

Ključne riječi

Komentara 11

PE
Pendrek57
18:07 11.09.2023.

Pa taj doticni je skroz Popenavio.

DU
Deleted user
18:08 11.09.2023.

Pametnjaković.Da ti nije bilo HDZ bio bi politička nula a nisi ni sada daleko od nule.

Avatar Barba
Barba
17:55 11.09.2023.

I tvoje postojanje u politici nije baš svrsishodno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije