RASPAD SISTEMA U DOMOVINSKOM POKRETU

Peternel otkrio da su ga izbacili s Fejs stranice DP-a pa se požalio: 'Jedino su zaboravili skinuti moj broj...'

Zagreb: Igor Peternel o temi "Akcija i reakcija – okrugli stolovi"
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
21.08.2024.
u 12:31

Dodao je kako je sa stranice obrisan i intervju potpredsjednika podružnice Slavena Dobrovića

Igor Peternel, član Domovinskog pokreta, danas je na Facebooku podijelio kako više nije dio administrativnog tima službene Facebook stranice Domovinskog pokreta. Naime, požalio se kako mu je "nasilno" onemogućen pristup, a njegov broj telefona i dalje stoji kao kontaktni broj na stanici.

"P. S. Zaboravili su jedino moj telefonski broj skinuti sa stranice kao kontakt", napisao je na kraju objave. Dodao je kako je sa stranice obrisan i intervju potpredsjednika podružnice Slavena Dobrovića. 

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Novi most u Hercegovini izgleda nestvarno: Pogledajte što se dogodi kad njime prođe 12 kamiona s punim teretom

Zagreb: Igor Peternel o temi "Akcija i reakcija – okrugli stolovi"
1/16

Komentara 18

AK
Aka
14:11 21.08.2024.

NArod treba promatrati i razumjeti da se političari najviše bave sami sobom, a ne njegovim problemima i brigama. ovoljno je samo pročitati naslove dnevnih novina, sve je prepuno njihovih svađa i podmetanja, jedni bi druge izbcaili da oni budu važniji, da si dodjele više beneficija...jadno i prejadno. To su sve sami neradnici koji imaju jezike velike poput lopata. I ništa drugo!

ST
Stjepan2103
14:50 21.08.2024.

Hoće li treća najjača stranka imati kandidata za predsjednika RH?

Avatar Striborski
Striborski
13:33 21.08.2024.

Već problemi? Očekivao sam takvo nešto iduće godine, ali ovako brzo? Pa još se prethodni izbori nisu "ohladili". Pratimo razvoj dalje. 🥸

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije