crni dan za zet

Pješak podletio pod tramvaj i preminuo u bolnici

tramvaj naletio na pješaka
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/4
30.11.2010.
u 07:17

Pješak je podletio pod tramvaj u središtu Zagreba i preminuo u bolnici, a u prometnoj nesreći u Lučkom u kojoj je sudjelovao ZET-ov autobus ozlijeđene su tri osobe

Muškarac srednjih godina preminuo je u KBC-u Zagreb jutros u 7.55 sati nakon što je podletio pod tramvaj. Nesreća se dogodila na križanju Đorđićeve i Draškovićeve ulice. Prema posljednjim informacijama stradala je i vozačica tramvaja, no još nije poznata težina njezinih ozljeda.

Kako je javio ZET, tramvajske linije 4 i 8 prometuju normalno od 9.33 sati. Dotad su zbog očevida prometovali izmijenjenim trasama.

ZET-ov autobus sudjelovao je u prometnoj nesreći koja se dogodila dva sata ranije, u 6.05 sati u Lučkom. Na križanju Puškarićeve i Uničanske ulice ZET-ov autobus sudario se s dva osobna automobila marke VW Passat pri čemu su ozlijeđene tri osobe; vozač autobusa (29) i dvoje putnika iz Passata zagrebačkih registarskih oznaka, koji je vozio 35-godišnjak. Vozač (27) Passata makarskih registarskih oznaka nije ozlijeđen.

Ozlijeđeni sudionici prometne nesreće prevezeni su u Traumatološku kliniku i KB Sestara milosrdnica. Očevid traje i utvrđuju se uzroci nesreće. 

Promet tim dijelom grada teče otežano, ali nema zastoja.

Komentara 6

Avatar John_Paul_McQueen
John_Paul_McQueen
08:51 30.11.2010.

dajte prestanite pisat da bilokoje tračno vozilo naleti na nešto. Pješak, automobil i sve ostalo može podletit pod tramvaj ili vlak a ne obratno.

OB
-obrisani-
10:49 30.11.2010.

I ne obalja policija očevid nego izvide.... Milicija obavlja očevide...

IG
igor10zg
11:24 30.11.2010.

Milicija je obavljala uviđaje a hrvatska policija obavlja očevide.Toliko o jeziku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije