IZMEĐU OMIŠA I MAKARSKE

Prometna nesreća na D8: Više osoba ozlijeđeno u mjestu Dubci, zatvorena cesta

Google Maps/Screenshot
15.08.2024.
u 17:09

Mjesto događaja osiguravaju policijski službenici te slijedi obavljanje očevida i utvrđivanje okolnosti ove prometne nesreće, ustvrdila je policija

Dva osobna vozila i motocikl sudjelovali su u prometnoj nesreći koja se danas, oko 15.55 sati, dogodila na državnoj cesti D8 u mjestu Dubci, područje Vruje. Prema prvim informacijama Policijske uprave splitsko-dalmatinske, više osoba je ozlijeđeno te je u tijeku pružanje hitne medicinske pomoći i prevoženje u bolnicu na liječničku obradu.

Cesta je, kako napominje policija, od 16.20 sati zatvorena za promet u oba smjera. Promet se između Omiša i Makarske odvija obilaznim pravcem i to iz Omiša se preusmjerava preko mjesta Gata, dok se iz Makarske preusmjerava prema Šestanovcu.

Mjesto događaja osiguravaju policijski službenici te slijedi obavljanje očevida i utvrđivanje okolnosti ove prometne nesreće, ustvrdila je policija. 

 

GALERIJA Brojni vjernici posjetili svetišta diljem zemlje, a nitko nije niti ostao gladan. Jedan grad ove godine bez janjetine i odojka
1/157
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije