Očekuju jasne uvjete

Pusić o mogućem premijerskom kandidatu Mosta: O svemu se može razgovarati

Vesna Pusić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
10.11.2015.
u 11:25

Izjavila je kako očekuje da MOST jasno definira svoje zahtjeve

Ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić gostovala je u emisiji 'Novi dan' N1 televizije gdje je na pitanje može li se dogoditi da netko drugi bude premijer odgovorila:

– Nismo o tome razgovarali pa nemamo formulirani stav. O svemu se može razgovarati – kazala je Pusić.

Izjavila je kako očekuje da MOST jasno definira svoje uvjete.

 – Dva njihova uvjeta znam iz medija. Očekujem da se jasno artikuliraju. Mi imamo odgovornost odraditi posao do kraja – kazala je Pusić.

Komentirala je i čestitku premijera Srbije Aleksandra Vučića Tomislavu Karamarku na izbornoj pobjedi.

 – Sve je rečeno. To je valjda u skladu s nekim željama da ta opcija pobijedi, ali eto nisu. Valjda je to u skladu s nekim željama koje se nisu ispunile – rekla je Pusić.

>> HDZ-ovoj koaliciji su na 'pobjedi' čestitali samo predsjednica i Vučić. Orban je vjerojatno bio zauzet

>> Za kakve se reforme zalaže MOST: Porez na nekretnine, zdravstvo privatnicima...

Komentara 22

Avatar TAJSAM
TAJSAM
11:38 10.11.2015.

O svemu se može razgovarati, ma nemoj. Doči če kontrola trošenja novca iz državne kase pa je frka. Sanader je mala beba što ste vi opljačkali pa čete mu praviti društvo i on če prije vas izači jel je kriv za sitno naspram Vas. Sve ali zaista sve bi dali samo da ostanete u vlasti, e pa neće moći. Sretan sam da če svi odgovarati za novac koji ste pokrali. Pozdrav dobrim ljudima

Avatar sidex
sidex
11:35 10.11.2015.

Uvjeren sam da Pusićka sada razmišlja o sebi kao Premjeru nekom neutralnom hahahahaha !

MK
MKGRA
11:48 10.11.2015.

Pa o čemu bi ti pusica razgovarala ti si svje rekla za tebe u novoj vladi nema mjesta čak niti da čistis papire tvoja stranka ima 0,4% glasova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije