LJUBLJANSKA BANKA

Pusić o pregovorima: Ostajemo na dosadašnjim pozicijama

'29.08.2012., Zagreb - U  Ministarstvu regionalnog razvoja, na Trgu kralja Petre Kresimira 4., predstavljena nova teritorijalna podjela Hrvatske,  Vesna Pusic,  .   Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
'Zarko Basic/PIXSELL'
16.02.2013.
u 12:58

Ministrica je kazala kako je slovenska strana rekla da odlazak Erjavca neće utjecati na proces jer ''ono što je bitno jest da svatko tko razgovara u kontinuiranoj komunikaciji s vladom i premijerom, što smo mi bili cijelo vrijeme''

 - Što se nas tiče, mi ostajemo na svojim dosadašnjim pozicijama. Kao što ste vidjeli i slovenska strana je najavila da će nastaviti što se sadržaja tiče, jedino će poslati novu osobu u proces pregovaranja – izjavila je ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić nakon trilateralnog sastanka Hrvatka-BiH-EK, održanom u subotu u Bruxellesu, priopćilo je Ministarstvo vanjskih i europskih poslova.

Na upit hoće li to utjecati na proces, ministrica je rekla kako je slovenska strana rekla da neće jer ''ono što je bitno jest da svatko tko razgovara u kontinuiranoj komunikaciji s vladom i premijerom, što smo mi bili cijelo vrijeme''.

- Mi imamo nešto drugačiju situaciju u tom pogledu - rekla je Pusić naglasivši da, po sadržaju slovenske strane, vidi da Hrvatska zapravo nema veze s tim promjenama, već su one rezultat interne situacije. Premijer Janez Janša potvrdio je da će se 10. ožujka sastati s hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem vezano za rješavanje pitanja bivše Ljubljanske banke. Za ovlaštenog predstavnika za to pitanje imenovao je državnog tajnika u svom kabinetu Toneta Kajzera.

>>Janša miče Erjavca, o Ljubljanskoj banci s Milanovićem 10. ožujka

Komentara 35

DK
dkatica2
16:24 16.02.2013.

Znači da ništa ne radite i ne znate i zato bježite čim prije da desnica uvede nas u EU

KO
korisnik3
16:32 16.02.2013.

samo ti pricaj vesnice narodu dok taj narod nema pojma kaj si ti to "ispregovarala". vidjet cemo hoces li ti ostati na poziciji kada istina o pregovorima koje si ti nadgledala ugleda svitlo dana. sudeci prema tvojem dosadasnjme liku i djelu, vesnice, nekako imam osicaj da neces... ostati na poziciji.

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
13:57 16.02.2013.

Hrvati ostajemo na dosadašnjim pozicijama, dakle u dugogodišnjem puzečem položaju ispred EU ulaza uz štovanje domoljubne mitologije o najkasnije do EU 2007 ulazku i uz domoljubne bajke kako se neče dati ni milimetra mora na sudovanju izljučivo i 100% samo na haškom sudu dok se isčekuje presuda EU arbitraže i smijeh i jedrenje Slovenaca po novom svome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije