PROBLEMI U DOMOVINSKOM POKRETU

Škorin tim napustio istaknuti član i poznati vinar: 'Oni se samo žele uhljebiti'

Miroslav Škoro
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
18.05.2020.
u 20:46

Inače, njih dvojica su dugogodišnji znanci jer je Enjingi sudjelovao u organizaciji festivala Zlatne žice Slavonije u Požegi početkom devedesetih, kada je na toj priredbi Miroslav Škoro započeo svoju glazbeno-umjetničku karijeru.

Domovinski pokret Miroslava Škore napustio je jedan od osnivača stranke, piše portal Požega.eu.

Radi se o jednom od najpoznatijih vinara Zlatne doline Ivi Enjingiju iz Hrnjevca pokraj Kutjeva.

Kako Požega.eu neslužbeno doznaje, on je proteklog tjedna donio odluku o napuštanju stranačke dužnosti i stranke Domovinski pokret Miroslava Škore. Razlog je, navodno, njegovo nezadovoljstvo koalicijskim partnerima s kojima Škoro u ovo predizborno vrijeme dogovara zajednički nastup na izborima za hrvatski parlament.

"Imao sam nadu da nešto žele promijeniti za boljitak naše Hrvatske, no vidim da se tamo okupila samo ekipa koja traži političko uhljebništvo", rekao je Enjingi, prenosi Požega.eu.

Inače, njih dvojica su dugogodišnji znanci jer je Enjingi sudjelovao u organizaciji festivala Zlatne žice Slavonije u Požegi početkom devedesetih, kada je na toj priredbi Miroslav Škoro započeo svoju glazbeno-umjetničku karijeru.

Komentara 48

OR
Orilogorilo
21:26 18.05.2020.

Hdzovi spavaci. Bit ce ih jos

HL
HV_LAKI102
22:34 18.05.2020.

Jedna lasta ne cini proljece.

SI
silvano
21:07 18.05.2020.

Vijest iz 2011: U društvu bivšeg predsjednika Stjepana Mesića i mnogih uglednika iz javnog života Ivo Enjingi, jedan od hrvatskih najpoznatijih vinara, u svome je vinogradu iznad sela Venje na obroncima Krndije proslavio 71. rođendan. U veseloj atmosferi za koju su se pobrinuli tamburaški sastavi Gazde i Castrum, Enjingi je poručio kako se osjeća mlad i zdrav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije