muzej anđela

U Rajskom vrtu na koncertu uživali i psi

16.09.2015. Kranjceviceva ulica, Varazdin - U Rajskom vrtu Muzeja andjela odrzan je koncert za kucne ljubimce. Koncertu su se pridruzile pjevacica Sanja Dolezal i ministrica Milanka Opacic s psicem Jumperom.  Photo: Marko Jurinec/PIXSELL
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/10
18.09.2015.
u 13:08


U Centru za rehabilitaciju Silver pripremaju se za rad s ljudima

Počelo je legendarnom pjesmom Beatlesa "A Day in the Life", a završilo šetnjom ulicama Varaždina. U Rajskom vrtu u Muzeju anđela održan je neobičan "Koncert za kućne ljubimce", a do 4. listopada može se razgledati i izložba fotografija "Psi anđeli" Roberta Orlića.

– Spojili ste naizgled nespojivo, anđele, pse i glazbu. Psi su naši pomagači od pamtivijeka, naši anđeli čuvari. Kroz Centar za rehabilitaciju pomažu našim sugrađanima da lakše svladavaju svoje teškoće i da se lakše integriraju u normalan život – rekao je gradonačelnik Goran Habuš, koji je i najavio da će grad dobiti prvo šetalište za četveronožne ljubimce.

Na koncertu i izložbi bila je i potpredsjednica Vlade te ministrica socijalne skrbi i mladeži Milanka Opačić, koja je preuzela brigu o socijalizaciji zlatnog retrivera, budućeg psa pomagača. Odazvali su se i pjevačica i voditeljica Sanja Doležal te književnica Rujana Jeger.

Uz Muzej anđela, koncert su organizirali i Centar za rehabilitaciju Silver iz Zagreba, VTV televizija i Udruga Spas iz Varaždina.

>>Psi vodiči slijepih kao pravi anđeli čuvari. Pogledajte zašto!

>>U gradu u kojem spavaju anđeli vrata otvorio i Muzej anđela

Komentara 1

Avatar plejer_as
plejer_as
18:23 21.09.2015.

jel su i kerići sudjelovali, zavijanjem ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije