ujedinila ih beba

Završena dramatična blokada Parlamenta BiH!

07.06.2013.
u 07:54

Prosvjednici su sjedište Parlamenta i Vijeća ministara blokirali zbog rješavanja problema vezanih uz zakon o JMBG-u.

U petak oko četiri sata ujutro nakon dogovora s visokim predstavnikom u BiH Valentinom Inzkom o evakuaciji stranih državljana iz zgrade Parlamentarne skupštine završena je blokada zgrada državnih institucija u Sarajevu.

Klix. ba piše da je policija prosvjednicima blokirala prilaz stražnjim ulicama. Stranci su izašli na glavni ulaz, a parlamentarci i zaposlenici na izlaz prema sarajevskom Filozofskom fakultetu.

Podsjetimo, prosvjednici su sjedište Parlamenta i Vijeća ministara blokirali zbog rješavanja problema vezanih uz zakon o JMBG-u. Na prosvjede ih je potaknuo slučaj tromjesečne djevojčice Belmine Ibrišević koja je trebala hitno izdavanje JMBG-a, odnosno putovnice za odlazak na liječenje.

Pod opsadom su bili strani državljani koji su nazočili na skupštini European Fund for Southeast Europe, parlamentarci i zaposlenici. 

>> Beba iz BiH napokon dobila JMGB, može ići na liječenje u Njemačku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije