place market

Ponovno se kuha na Dolcu: Poznatoj ekipi pridružuje se i jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom

Foto: PLACe Market
1/23
07.06.2024.
u 11:00

Pod chefovskom palicom Marija Mandarića, Noel će se predstaviti zagorskim štruklama na svoj način te Bignetom s Lion's mane punjenjem, a tu je i koktel koji se uklapa uz njihova jela, ali i uz vruće pred ljetne večeri

Nacionalni projekt revitalizacije tržnica, "PLACe Market" danas se vraća na tržnicu Dolac, gdje se od lani održava svakog sunčanog petka. 

Tako uz stalne izlagače poput SOI fusiona, Gastronomada, Al Dentea, Beštije, Rougemarina, ali vrhunskih restorančića s odličnim konceptima poput trattorie Gole, Vinkla, Arapere Maracay, Cunamija, Poke Pokea, Mlinčeka i francuskih Delicija Voila, Asuke, Darling&Shegrtsa, Meat the Kinga, Soul Fooda, ovdje kuhaju i chefovi poput Maria Mihelja, Marina Rendića, Christijana Misirače, Igora Gudca, Katarine Vrenc za Sopal, restorana Tač.

VEZANI ČLANCI: 

A od danas posjetitelji imaju prilike guštati i u specijalitetima jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom, Noela. Pod chefovskom palicom Marija Mandarića, Noel će se predstaviti zagorskim štruklama na svoj način te Bignetom s Lion's mane punjenjem, a tu je i koktel koji se uklapa uz njihova jela, ali i uz vruće pred ljetne večeri. 

A večeras vas uz ugostitelje, cocktail bar, razne štandove s pićem, vinom i pjenušcem, čeka i dječja zona powered by Baby center u kojoj će roditelji moći ostaviti svoje klince animatoricama kako bi slobodno uživali u još jednoj nezaboravnoj vrućoj pred ljetnoj večeri na zagrebačkom Dolcu. 

GALERIJA Hrvatice na jednu večer postale dio visokog plemstva: Bridgerton bal donio filmsku magiju u Zagreb

1/25
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije