Susjed susjedu

Rasprodaja odjeće po povoljnim cijenama u Maksimiru

odjeca
arhiva VL
07.03.2012.
u 08:00

Za one koji nemaju novca, odjeća će se besplatno dijeliti. Organizatori ističu kako će se u prodaji naći komadi odjeće po cijeni već od 5 kuna

Udruga susjed susjedu pomaže poziva sve građane ove subote na Maksimirski sajam - veliku rasprodaju kvalitetne odjeće i obuće s cijenom već od pet kuna u Šrapćevoj 12 od 10 do 14 sati.

Za one koje nemaju ni toliko novca, odjeća će se dijeliti! Podsjećamo, sav prikupljeni novac sa sajma ide u ruke siromašnim stanarima Maksimira. Udruga podsjeća građane da na navedenu adresu mogu donijeti odjeću, obuću, druge potrepštine i prehrambene proizvode svaki četvrtak od 17 do 19 sati.

Komentara 6

AU
Augustiner
10:16 07.03.2012.

Hehehe..kako nas polako uvode u blagostanje....med i mlijeko..benga 15 kuna, svi na bicikle i lagano na second hand shop i još nas ovako uvjeravaju da je to super!! Neznam kako da opišem svoje mišljenje, moram birati riječi!! Da se ovo dogodilo prošle godine..svaka druga riječ bi bila, harač, kriza, broš, srebrenka, sivka...a ove godine je to upakovano u zgodnu malu haiku priču o pomaganju siromašnima!! Najjača fraza mi je : \"za one koji nemaju ni toliko novaca\"!!

LU
lutomirski
08:23 07.03.2012.

to je dobra ideja, u Svicarskoj poste radnjice gdje se prodaje polovna roba ili nova roba, to su sve fantasticne stvari koje dolaze i butika koje su propale ili likvidirane, a svake godine stotine se otvaraju i zatvaraju, to je roba s amarkom, moderna, Joop, Gary Weber, Betty Barclay, Jeans 501, itd, sve novo, cijene kosulje nove 20-30 Kuna, najmodernije za ljeto iz platna, inace kostaju Kuna 600, sakoke po 120 Kuna, super roba, i ja nosim takve kosulje, Jeans za 30 Kuna marka itd. ali nazalost se to nemoze uvesti jer udare porez na robu onda to nije interesantno...

DA
dallapa
10:16 07.03.2012.

Naravno da je dobra ideja. Bilo bi takvih akcija i više da ljudi imaju više povjerenja. Nebi me iznenadilo da za par dana isti \"siromahi\" budu s robom na Jakuševcu u nedelju. Valjda je lekcija iz devedesetih kad su na račun Karitasa mnogi skupili lijepu svoticu na svom računu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije