dalje ne ide

Tko će biti gradonačelnik Zagreba? Bandić to više ne želi

ZET 141 (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
25.09.2013.
u 13:10

Koncentriran sam 100%. Kao kad se bore mungos i kobra, sad sam kao mungos koncentriran da riješimo taj problem zajedno, kaže Bandić a planove za dalje čuva kao zmija noge

Zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću od lipnja teče peti i čini se zadnji mandat.  Izjavio je to u razgovoru za Media Servis

- Svejedno mi je tko će biti novi predsjednik zagrebačkog SDP-a, jer ja po šesti mandat ne idem, poručio je pojašnjavajući:

- Kad bih se kandidirao, ja bih pobijedio, ali budući se neću kandidirati, onda mi je tako svejedno tko će od njih pobijediti. 

Njegove najnovije izjave samo potpiruju gradska šaputanja kako su mu ambicije veće od glavnog grada.
Najavio je pak da u njihovu realizaciju kreće nakon Nove godine. 

- Sve do tada ne želim gubiti energiju ni jednu sekundu na drugi posao i drugo razmišljanje. Sad sam gotovo opsesivan, govorim sada grubo, za ono što trebamo napraviti, Koncentriran sam 100%. Kao kad se bore mungos i kobra, sad sam kao mungos koncentriran da riješimo taj problem zajedno. Prema tome, sve u svoje vrijeme. Nakon Nove godine ima vremena za planove dalje, rekao je Bandić ne želeći odgovoriti znači li to i osnivanje nove stranke. 

>>Bandić: Ako dođe do privatizacije, možda i ja kupim dionice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije