IDE NA IZLOŽBU

Posljednja skupocjena Corvetta izvučena iz rupe u zemlji ispod muzeja

rupa u tlu ispod muzeja automobila
Foto: Youtube Screenshot
10.04.2014.
u 08:35

Vrijednost 8 automobila koji su propali u rupu procijenjena je na više od 1 milijun dolara

Iz rupe u zemlji koja se otvorila u veljači ispod muzeja u Kentuckyju izvučena je raskomadana Corvetta – posljednji od 8 automobila koji su u nju propali, javlja AP.

Kevinu Helmintolleru koji je i donirao automobil Nacionalnom muzeju Corvetti u Bowling Greenu automobil je izgledao jedva prepoznatljiv. Za automobil, koji je prema riječima glasnogovornice muzeja u vrijeme donacije bio procijenjen na 125.000 dolara, kazao je da izgleda kao komad tanke folije.

Vrijednost osam automobila koji su propali u rupu procijenjena je na više od milijun dolara, a sljedeći zadatak nakon njihova izvlačenja jest procijeniti koji se mogu popraviti, a koji ne.

Svi oni bit će izloženi u muzeju tijekom kolovoza, a čak i oni na kojima će šteta biti smatrana prevelikom za popravak neće otići u staro željezo. Naime, glasnogovornica muzeja Katie Frassinelli izrazila je uvjerenje da će ih nastaviti izlagati onakve kakvi jesu.  

>> Izvukli ih iz rupe: Pogledajte kako sada izgledaju skupocjene Corvette

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije