Video sadržaj 10 Puding od kruha Nemojte bacati stari kruh: Napravite brz i jednostavan desert koji će obožavati svi Za pripremu vam treba svega 5 minuta, ako ne računamo pečenje.
Video sadržaj 33 Promijenite naviku Što je zdravije? Ako pečete jaja na suncokretovom ulju, ovo će vas zanimati
novogodišnji meni Kare mladog odojka s otmjenim prilogom – s ovim jelom u velikom stilu ispratite staru i dočekajte novu godinu
okusite zvijezde Ovih 6 činjenica morate znati ako ste pravi ljubitelj šampanjca ili biste mogli postati
jako fino Ne možete bez paštete? Napravite domaću: ova od pilećih jetrica sa suhim smokvama nema konkurencije!
zaslužili ste Sladoled od ruma s brusnicama i čokoladom samo je korak do osjećaja potpunog blaženstva
1 zdravo i fino RECEPT DANA Što su jeli naši stari? Imamo recepte za variva koja su ih štitila od bolesti
2 zanimljivo Otkrivene šokantne tajne smrti: Ovo je 25 činjenica koje niste znali o umiranju i zagrobnom životu
4 biste li probali? Popularna Dubai čokolada stigla i u Hrvatsku - koštat će vas kao večera u restoranu!
5 slažete li se? Zaboravite seks – Generacija Z otkrila novu definiciju intimnosti: 'Puno je uzbudljivije'
Video sadržaj 10 Puding od kruha Nemojte bacati stari kruh: Napravite brz i jednostavan desert koji će obožavati svi
Pjenušavi zagorski doručak Zagorje uživalo u mjehurićima na pjenušavom doručku kod Kote! Vinarija Kota ugostila je ljubitelje pjenušavih vina i kolege vinare na (već) 3. pjenušavom zagorskom doručku
Video sadržaj na sobnoj temperaturi... Što kažu stručnjaci, gdje je bolje čuvati čokoladu; u hladnjaku ili na sobnoj temperaturi? Kad se čokolada drži u hladnjaku puno se sporije topi na nepcu i ne dopušta da se čestice okusa rasprše po jeziku zbog čega se čokolda iz hladnjaka može činiti bljutavom i bezukusnom.
Video sadržaj Isprobajte! Jedete li kad pastrnjak? Evo za što je sve dobar i kako ga je najbolje pripremiti Nutricionisti ga smatraju korisnim jer osim uobičajenih spojeva pastrnjak sadrži i vrijedne antioksidanse koji štite stanice od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.
PROMO Dukat Lagano jutro u novom pakiranju i s dva nova mlijeka bez laktoze Pionir i lider među mliječnim proizvodima bez laktoze, linija Dukat Lagano jutro dolazi u novom, funkcionalnijem pakiranju i bogatija za dva nova proizvoda
PROMO Renomirani chef Orhan Cakiroglu nova je zvijezda nagrađivanog restorana Matsunoki Od 27. do 29. svibnja u hotelu Bellevue održava se spektakularan event „Discover Japan“
Video sadržaj izvrsna u slanim jelima i desertima Chef Horvat: 'Marakuja mi je određena slabost, upotrebljavam je kako bih dobio posebnu svježinu i eleganciju' To je delikatno tropsko voće idealno i u prilikama kad se servira kao šećer na kraju jer zahvaljujući marakuji možemo postići da desert bude lagan te nam neće teško pasti na želudac nakon obilnog ručka ili večere.
PROMO Isprobajte falafel od boba, snack koji je osvojio sve posjetitelje Staropramen Piknika Ljubiteljima Staropramen piva, obožavateljima slasnih street food specijaliteta i onima koji najviše vole opuštena druženja uz akustične koncerte jasno je da se dvotjedno druženje na travi uz dekice, jastuke, lampice i piknik košare, ne smije propustiti!
Video sadržaj chef Nino Đurina Bistro & bar Flores novo je mjesto na gastronomskoj karti istočnog dijela Zagreba Pripremamo jela s okusima i aromama Sredozemlja, dodajući im neke naše note
Video sadržaj napravite sami! Jeste li kad čuli za rastezljivi sladoled ii 'boozu'; poslasticu s Bliskog Istoka? Do današnjih je dana sačuvan i jedan recept za boozu star nekoliko stotina godina, a u Damasku u Siriji još postoji slastičarnica u kojoj se može naći booza po originalnoj recepturi.
Inovativno pakiranje Vinarija Franc Arman predstavila je svoj novi projekt Vrijeme je za tvoje vrijeme Vinarija Franc Arman predstavila je inovativnu liniju Teran Barrique vina u zaključanoj kutiji za čije je otvaranje potrebno vrijeme