PRINOVA U OBITELJI

Katie Holmes i Tom Cruise čekaju još jedno dijete!

19.03.2009.
u 18:25

Ako je vjerovati časopisu OK!, Katie Holmes je ponovo trudna! Glumica koja je udana za Toma Cruisea, tvrdi OK, “ne može dočekati malenoj Suri na svijet donijeti brata ili sestru”. Trik kojim se pokušava skrenuti pažnja s pregršt nevolja u njihovom braku?

Upravo problemi zbog kojih je Katie i fizički propala donedavno su punili stupce svih svjetskih novina. Prema njima, Katie je Tomu svakodnevno morala podnositi pismeni izvještaj, gdje je bila, što radila i je li ičime ugrozila njihov brak. Govorilo se i o rastavi, nagađalo kako razvod koči scijentolozi kojih je Katie pun kufer. Je li stoga drugo dijete očajnički pokušaj da se spasi brak ili tek pokušaj da se pažnja medija usmjeri na nešto novo u njihovim životima?

Ok dalje navodi kako su informaciju dobili od pouzdanih izvora; prijatelja i obitelji. A oni su pak rekli:

- Svi su presretni. Tom i Katie stalno su planirali proširiti obitelj. Sada su uspjeli i ne mogu se prestati veseliti. Katie je nedavno rekla da želi još jednu bebu. Suri je, naime, već narasla i Katie nedostaje dječji plač u kući. I naravno, Katie ne želi da Suri ostane jedinica jer bi, kaže, bila divna starija sestra - rekao je blizak izvor.

Par je sretnu vijest ispričao samo bliskim prijateljima. Navodno čekaju da Katie bude trudna barem tri mjeseca pa će trudnoću objaviti.

Želite prijaviti greške?