Ždrijeb Eurolige

Cedeviti teška skupina: Dolaze Repeša, Perasović i Šarić

Cedevita
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
09.07.2015.
u 13:59

Kuglice baš i nisu bile naklonjene hrvatskom prvaku koji će igrati protiv Olympiacosa, Efesa, Laborala Kutxe, Milana i Limogesa

Danas je u Barceloni održan ždrijeb Eurolige za sljedeću sezonu, a Hrvatsku je predstavljala Cedevita koja je bila smještena u petu jakosnu skupinu.

Kuglice baš i nisu bile naklonjene hrvatskom prvaku koji će igrati protiv Olympiacosa, Efesa, Laborala Kutxe, Milana i Limogesa. Bit će teško izboriti prolaz dalje, ali sve su skupine neizvjesne.

Zanimljivo, Cedevita će igrati protiv Jasmina Repeše, donedavnog trenera koji je preuzeo Milano, dok je izbornik Velimir Perasović trener Laborala Kutxe. U Zagreb bi trebao doći i Dario Šarić koji igra za Efes.

U drugi krug prolaze četiri najbolje momčadi iz skupine.

Skupina A: Real, Fenerbahče, Himki, Crvena Zvezda, Bayern, Strasbourg

Skupina B: Olympiacos, Efes, Laboral Kutxa, Milan, Cedevita, Limoges

Skupina C: Barcelona, Panathinaikos, Lokomotiv Kuban, Žalgiris, Karšiyaka, Zielona Gora

Skupina D: CSKA, Maccabi, Unicaja, Brose Basket, Darušafaka, Dinamo Sassari

Komentara 2

DA
dario2612
14:40 09.07.2015.

kad počinje Euroliga i hoće li biti prijenosi na hrt-u?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije