HUMANITARNI KONCERT

Ana Rucner i djeca Doma Maslina

Ana Rucner i djeca Doma Maslina (1)
Foto:
1/5
14.06.2013.
u 15:37

Sav prihod od ulaznica namijenjen je djeci doma Maslina za njihov trodnevni boravak na Mljetu u rujnu

Drugu večer Festivala „Ana u Gradu“, u subotu, 22. lipnja s početkom u 21:00 sati u Kneževu dvoru na rasporedu je koncert „Mojih 5 minuta“, koncert djece dječjeg doma Maslina i Ane Rucner.

Koncert je humanitarnog karaktera te je sav prihod od ulaznica namijenjen upravo djeci doma Maslina za njihov trodnevni boravak na Mljetu u rujnu. Ovom humanitarnom projektu odazvala se hotelska grupacija ALH koja je malene umjetnike ugostila u hotelu Odisej.

Karte za koncert po cijeni od 50,00 kuna bit će u prodaji od 17. lipnja 2013. u agenciji Dubrovnik PartneR, Vukovarska 26 (Pemo centar IV kat), svakim radnim danom od 09:00 – 16:00 sati, a sve informacije su dostupne na 020.448.180.

Djeca Doma Maslina zajedno sa Anom Rucner predstavit će se publici kroz pjesmu, ples i dramski program koji osmišljava njihov umjetnički voditelj g. Denis Sarić. Režija i glazbeni aranžman povjereni su gđi Paoli Dražić Zekić, a uz djecu i Anu Rucner, na koncertu će nastupiti i Andrijana Sesar na klavijaturama. Bit će to poseban koncert - sinergija mladosti, talenta, iskustva i iskrenosti.

Program 3. Festivala „Ana u Gradu“

Petak, 21.06. u 05,00 sati    „POZDRAV LJETU“
U amfiteatru na Srđu violončelistica Ana Rucner u pratnji pijanistice Andrijane Sesar, meditacijskom klasičnom glazbom u svitanje proslavit će početak ljeta i Svjetski Dan glazbe. Koncert „Pozdrav ljetu“ Anin je poklon Dubrovčanima i gostima Grada.

Subota, 22.06. u 21,00 sat   „MOJIH 5 MINUTA“
U atriju Kneževa dvora Ana i djeca Dječjeg doma Maslina predstavit će se publici cjelovečernjim glazbeno-dramskim kolažom. Prihod od ulaznica s ovog koncerta namijenjen je djeci Masline.

Nedjelja, 23.06. u 10,00 sati
U dubrovačkoj katedrali Ana će nastupiti tijekom redovne nedjeljne svete mise.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije