Nagrađen Bošnjak

Branimir Bošnjak ovjenčan Maslinovim vijencem poezije

maslinov vijenac za branimira bošnjaka
croatia rediviva
12.08.2013.
u 13:28

Pjesnik Branimir Bošnjak ovjenčan je Maslinovim vijencem poezije na manifestaciji Croatia rediviva u Selcima na Braču. Manifestaciju je prije 23 godine ustanovio Drago Štambuk

“Moja je poezija veza između tradicionalne poezije koja je nastojala biti tumač svijeta i modernog shvaćanja poezije, a to ne znači da je svijet potvrdio svoju tradicionalnost, nego ukazuje na raspad svijeta”, izjavio je Večernjem listu ovogodišnji dobitnik Maslinova vijenca pjesnik Branimir Bošnjak. Maslinov vijenac dodjeljuje se 23. put na manifestaciji Croatia rediviva koju u Selcima na Braču organizira Drago Štambuk. Ove je godine na jedinstvenom okupljanju na selačkom trgu poezije sudjelovalo tridesetak pjesnika, a najboljim je proglašen baš Bošnjak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije